Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Камелия Тодорова:Аз съм алкохоличка и нимфоманка

отпечатай новината

09.04.2012 12:00 | Видян 3302 пъти

Камелия Тодорова:Аз съм алкохоличка и нимфоманка

Камелия призна, че била върла алкохоличка и секс маниачка, което е болест. За първи път тя разказа за проблема си с алкохола, който се оказа по-сериозен, отколкото изглежда. Случвало ми се е да се напия, но никога не съм била под масите, уточни обаче джаз певицата. Тя допълни, че не отговарят на истината писания в медиите, че е била и наркоманка.

„Аз не съм се дрогирала никога. За да добия представа какво е това, наблюдавах други хора и техните реакции. Мога да кажа как действа алкохолът, как действа на човек сексът в повече, но не и наркотиците", обясни Тодорова. На въпрос дали е злоупотребявала с алкохол, сама вкъщи, тя отговори: „Например един ден се бях напила вкъщи, седнах, плаках и дори написах песен". Певицата, която беше претендент за вицепрезидентския пост на изборите миналата година, обясни, че през 1993 г. е получила натравяне с метилов алкохол. Тя едва е била спасена в токсикологията в „Пирогов". По тази причина организмът й не можел да разгради алкохола. Дори и на малки количества погълнат алкохол организмът й реагирал мигновено и тя повръщала.

„Отказах се да пия и заради непрекъснато наливащите се хора около мен", каза още
Камелия Тодорова. И допълни: „Не пия от около 10 години. Не ми се вкусва алкохол, дори на Нова година не се сещам да пия и шампанско. Не ми е нужно просто". След това тя се впусна
да опровергава писанията в жълтата преса. „За мен се пишеше, че съм алкохоличка и секс маниачка. Аз обичам секса, мога да бъда секс маниачка и дори нимфоманка, но това е било в период на влюбване", обясни тя.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !