Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Откриха ваксина против рак

отпечатай новината

10.04.2012 12:00 | Видян 1260 пъти

Откриха ваксина против рак

Ваксина срещу рак откриха израелски учени. С нейна помощ имунната система разпознава основната молекула на туморните клетки. Доброволци с рак на кръвта са напълно излекувани, показали изпитанията на имунолозите. Ако те са успешни, ваксината ще бъде в продажба до 6 години.

Мечтата за поколения учени се сбъдна - учени от израелската столица откриха как да задействат имунната защита срещу най-смъртоносната болест, съобщи в. „Дейли телеграф".
Откритието е изключително важно, защото до този момент изследователите не намираха ключовото звено между автоимунния механизъм и медикаментите. Организмът не разпознава патологичните изменения и не активира защитните си механизми.

Израелските учени са открили начин как да предизвикат тялото само да се справи с проблемите. Тя атакува и унищожава малките тумори и подава ръка на лекувани пациенти, които се боят от рецидив. Фармацевтичната компания „Ваксил Биотерапутикс" заедно със специалисти от Университета в Тел Авив са разработили ваксината, която е плод на дългогодишни проучвания.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !