Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Мамин Ники бяга от Твенте?

отпечатай новината

10.04.2012 13:00 | Видян 705 пъти

Мамин Ники бяга от Твенте?

Изданията съобщиха, че вратарят е обявил напускането си чрез профила си в Туитър. „Момчета, в края на сезона ви напускам. Няма да забравя най-добрите фенове. Ще поддържаме връзка", съобщава 23-годишният вратар.

Малко по-късно обаче се оказа, че профилът е фалшив. Неизвестен шегаджия го направил, за да
провокира българина. Самият Михайлов опроверга новината, докато медиите в Холандия обясняваха, че именно заради секс аферата Михайлов не играе в последните мачове на „Твенте". Според тях е налице голям скандал между него и халфа на „Твенте" Вут Брама, чиято приятелка Паулине била прелъстена от Михайлов.

Още миналата седмица спортната преса в Холандия прогнозира, че българинът ще бъде продаден след края на сезона. Знае се, че му уреждат трансфер в „Милан" или „Тотнъм". Запознати твърдят, че дори нямало нужда бащата Боби Михайлов да си пуска връзките.

На трансферния пазар вратарят на България, избран за футболист №1 за миналата година, бил
една от най-интересните сделки, които се очертават през това лято. Михайлов е в „Твенте" от 2007 г., като през първите три сезона играеше като преотстъпен от „Ливърпул". Очаква се „Твенте" да го продаде най-малко за 5 млн. евро .

Ако това стане, Мамин Ники ще постави рекорд за най-скъп български вратар за всички времена.
От вчера Михайлов се върна в Холандия и започна тренировки. Той отсъстваше известно време под предлог, че се възстановява от контузия. „Готов съм да започна отново тренировки с момчетата. Здравословно се чувствам добре и се надявам да вляза бързо във форма", заяви вратарят.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !