Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Мира – шампион по участия в чужбина

отпечатай новината

10.04.2012 14:45 | Видян 1402 пъти

Мира – шампион по участия в чужбина

Мира отбеляза истински рекорд по участия в чужбина. Новото попълнение в каталога на Diapason Records ще е първият попфолк изпълнител, който ще пее в шведската столица Стокхолм в края на месеца.

В последните няколко седмици атрактивната изпълнителка получи покани за участия в различни европейски градове. Тя зарадва феновете си в Турция преди броени дни и получи много поздравления за представянето си там.

По време на Великденските празници й предстои да направи концерт и в град Ден Хааг, Холандия. „Ние, певците сме свикнали да работим на празниците, когато всички други почиват и се забавляват. За мен ще бъде удоволствие да се погрижа за доброто настроение на всички, които ще дойдат да ме гледат.”, сподели гласовитата заралийка.

На 27 април чаровната фолкдива ще пее пред почитателите си в Стокхолм. Интересното е, че Мира е първият попфолк изпълнител, който получава покана за участие в Швеция. „Радвам се, че са се избрали точно на мен за първото гостуване на представител от нашия жанр. Ще дам всичко от себе си, за да се получи невероятно парти.”, обеща изпълнителката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Мира подписа с Diapason Records

Няма коментари към тази новина !