Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Продуцентът на Лили съдружник със Златко Баретата?

отпечатай новината

12.04.2012 15:30 | Видян 5622 пъти | Гласували 1

Продуцентът на Лили съдружник със Златко Баретата?

Човек трябва да УМЕЕ да лъже. Този факт трябва да осъзнае Лили Иванова, която най-нагло изтропа, а тъпи журналисти преписаха като папагали, че била поканена за лице на Кристиан Диор.

На следващите страници ще видите Моника Белучи, която в момента е символ на десетина продукта на великата френска модна къща. Тя какво? Плаче тихо в ъгъла ли? 


“Има една изненада, едно предложение, което ми бе донесено от г-н Зашев (Стефан, който организира концерта й в зала “Олимпия” в Париж) от Франция. То е да стана лице на “Диор”.

Аз се съгласих, казах “да”, но нещата още са в развитие. Засега не знам нищо конкретно”, разказа примата на българската естрада в понеделник вечерта, цитирана от 24 часа.
С парти, на което голямата звезда беше

обвиняемата за измама от фонд Земеделие

Калина Илиева изработила фалшива диплома, и уволнена за некадърност, примата на родната естрада възвести, че ще прави концерт в зала Арена Армеец през ноември. Апропо, първо Супер 19’ съобщи за приятелството на станалата прословута и нарицателна Калинка, когато двете бяха засечени да си хапват в най-скъпия ресторант на София – Панорамата на Кемпински хотел Зографски.

Вече сме се шегували с Лили, която беше разказвала как ходи там, за да яде "телешки бийф". Звездата, която е медсестра по призвание, няма как да знае, че "бийф" означава "телешко" в превод от английски.

Интересно е да се знае, че и друга оригинална личност се върти около Иванова. Става дума за нейния нов музикален продуцент. Това е Стоян Захариев. Срещу неговото име в Черен списък на фирмите, организациите и личностите, унищожаващи българската природа на http://bgblacklist.blogspot.com пише:
"Стоян Захариев - неуспял и наркозависим певец, наричащ себе си с името "Стивън Закари". Според стопанския регистър е забъркан в бизнеса с наркотици - съдружник е в "Идоло мюзик" с подсъдимия Златомир Иванов (наркобос с прякор Баретата). Извършва незаконна строителна дейност в м.Иракли, в зона от Натура-2000, въпреки изричните забрани. Същият обяви за наркомани природозащитниците и експертите, които защитават природата на Иракли. Захариев носи отговорност за унищожаването на растителността (100% гола сеч) по р. Вая и по склоновете на Иракли, както и за бруталното изравяне и бетониране на коритото на Вая. Негови строителни работници са нападнали с булдозер снимачен екип." 
Интервюто със Стоян, който отрична повечето инфо е всъседство. Напомняме, че Златомир Иванов - Златко Баретата беше

осъден на осем години затвор,

както съобщи официалната държавна информационна агенция БТА. След поредица скандали, основните прокурорски свидетели разказаха, че групата на Златомир Иванов е пласирала всички видове наркотици в продължение на седем години в 13 български града.

С побой и чупене на ръце са наказвани дилърите на конкуренцията, а на полицаи е плащано да пазят хората на Баретата.

Тези факти припомни прокуратурата на финала на делото. Златомир Иванов обаче определи процеса като скалъпен, а обвиненията като свободно съчинение.

Адвокатите контрираха, че всички свидетели срещу Златомир Иванов са с тежки присъди, някои от тях са го изнудвали за пари, а други са дали показания, за да излязат на свобода.

Интересно минало има и Захариев. Той направи един-два хита през 90-те години, сред които най-много се помни испаноезичният Анжелиха. През 1995 г. работи за Ралица Хофщетер, която доведе Фере в България. Всъщност, вероятно това е и единствената връзка между Лили Иванова и Диор. Защото,

след като дойде в България Фере, беше уволнен от парижката модна къща

Бог да го прости! Фере не донесе късмет на Ралица и Стоян. Фирмата затъна в забравени сметки покрай ревюто в трета зала на НДК, на което главно действащо лице беше снахата на дясната ръка на Тодор Живков – Милко Балев, а ВИП гост беше съпругата на Жан Виденов – Каталина.

Рали и Стоян се завърнаха в джаза с клуб Идоло, който беше най-моден в края на управлението на Иван Костов. Минаха няколко години и

отново се разрази скандал

Този път спорът беше за хиляди неплатен наем към собствениците на имота на ул. Цар Калоян. Те бяха лепнали на вратата на клуба дори осъдително решение на съда по темата.

Ралица и Стоян отново изчезнаха от светлините на прожекторите, докато в средата на нулевите години се появиха вече като кинопродуценти. Тя трябваше да осигури холивудска продукция по книгата на залятата с киселина мениджърка на модната агенция на Дарина Павлова – Мария Станева – Бонева.

В момента тя върти като продуцент предаването Високи токчета на бТВ. Дамите успяха да убедят спонсори като адвокат Тодор Батков и управляващия по онова време Кремиковци Алексанъдр Томов, кой знае защо наричан от някои вестници Сашо Апашо. Работата обаче не стигна до никъде.

Следващият епизод от бизнес сагата на Ралица и Стоян се оказа проектът за ваканционно селище на един от последните останали чисти и незастроени плажове на България – Иракли край нос Емине. Познайте резултата – и това не се получи.

Сега Стоян Захариев менажира Лили Иванова. По собствените й думи тя неколкократно е била подвеждана от продуцентите си. От периода с Асен Гаргов се ожали за платено от нея студио. Пак същата вина лепна и на Чочо Владовски. С Краси Недялков пак се скараха за пари.

После се появи украински или беларуски младеж на име Александър. По негово време – 2001 г., певицата направи последните си хитове Ветрове и Любовта... Те пък, както прочетохте в миналия ни брой се оказаха

крадени песни

Лили съвсем правилно реши сама да се менажира и се справяше добре, докато не се появи Стефан Зашев, който я убеди да си плати концерт в парижката зала “Олимпия”, която не е онова, което беше през 60-те и 70-те години.

Речено – сторено, ама салонът далеч не се напълни, а Лили от притеснение се стовари на сцената. Сега ще видим какво ще излезе от гърмящата комбинация Зашев – Захариев. ZZ, ама дали топ?!


Що е то Диор?

Диор е най-славната парижка модна къща на 20-и век, заедно с Шанел. Основана е от Кристиан Диор, който става звездата на следвоенния стил с неговия ню луук – нов поглед.

Негов асистент е самият Ив Сен Лоран. През 1996 г., доста след смъртта на основателя,брандът  Christian Dior става част от империята LVMH на милиардера Бернар Арно.

Той сменя дотогавашния и неуспешен дизайнер Джанфранко Фере, комшия на бг богаташката Лора Видинлиева в Стреза, и наема Джон Галиано.

Старата централа отново става хит и е призната за най-голямата модна марка в света в продължение на 15 години. Миналия март обаче нелеп инцидент в заведение с пияния Галиано принуждава фирмата да го уволни.

Въпреки всичките стотици милиарди, които е донесъл на бранда, той си отива само заради репликата: “Обичам Хитлер”, изречена в бар Перлата на прочутия парижки еврейски район Маре.
В продължение на година модната къща е в творческа криза и търси дизайнер.

Официално и.д. е британецът Бил Гейтън, който промени визията на марката от щуротиите на Галиано към класическото наследство на Диор – ретролукс.

Модната критика обаче не приема с одобрение работата му и в световните медии текат спекулации за избора на титуляр между звездата Марк Джейкъбс от Луи Витон и Рикардо Тиши от Живанши (и двете марки са от групата LVMH като Диор). Други споменавани кандидати за поста са Албер Елбаз от Ланвен и Раф Симънс.

Колкото и да са закъсали в Диор обаче, едва ли ще вземат за лице Лили Иванова, при положение, че в момента използват жени, които могат да й бъдат внучки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !