Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Мис Крокодил се омъжи срещу 200 бона

отпечатай новината

13.04.2012 10:30 | Видян 2625 пъти

Мис Крокодил се омъжи срещу 200 бона

Антония Петрова се омъжи като истинска циганка. В традициите на ромите Мис Крокодил поискала от жениха си Александър Бередин да си плати, за да стане негова жена. Наложило се руснакът да й отвори банкова сметка с 200 бона, за да закара перничанката до олтара, научи "Уикенд" от сигурен източник.
 
Условието било поставено от Антония съвсем не на шега месец преди датата на церемонията. Петрова заявила на годеника си, че е млада и трябва да има гаранции за бъдещето си. „Не ти искам предбрачен договор, нито клаузи за изневяра Но трябва да си имам пари за черни дни", аргументирала се оправната миска.
 
Тя не се посвенила да признае, че е купена от мъжа си пред приятелки и дори ги посъветвала да направят същото, като тръгнат да се омъжват, пише "Уикенд". Антония била категорична, че има пари и не сумата била важна в случая.
 
Всеки мъж обаче трябвало да се изръси за съпругата си, за да я му е скъпа и да я цени повече. Пачката от сватбения си фонд перничанката планирала да инвестира в разкрасителни процедури след време.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !