Модната марка U.S. Polo Assn. -...

Със своите аксесоари, мода и обувки модната марка...

Слави Трифонов се оженил тайно за...

Изключително любопитна дописка пусна „Уикенд“, макар че...

Ники Михайлов яхва червено "Ламборгини"

отпечатай новината

13.04.2012 11:13 | Видян 3064 пъти

Ники Михайлов яхва червено

Свръхлуксозното бяло "Ламборгини" с тузарската регистрация СА 0009 РХ на вратаря на "Твенте" Ники Михайлов е на път да стане аленочервено, научи в. "Галерия". Преди седмица футболистът е оставил ламборгинито си за пребоядисване в столичен автосервиз.

Бялото луксозно возило ще стане яркочервено, а цената, която вратарят трябвало да плати, е 10 000 лева, обясняват познавачи. Ники кара ламборгинито от миналата пролет и дори любимата му Алисия го снима в клипа си "Двойно повече".
 
Тогава возилото свръхлукс буквално втрещи колегите му от холандския „Твенте". Те са свикнали подобен лукс да си позволяват само някои от най-успешните футболисти в света като Кристиано Роналдо, който притежава същата кола, пишат от "Галерия".
 
„Парвенющината и фукането с материални възможности е запазена марка за футболистите ни. Пръскането на пари и прекарването на свободното време по чалготеки изяде главите на не един и двама таланти. Ники досега се опитваше да се държи по-прилично от колегите си. Дано и той не залитне по материалните придобивки и флиртовете, и да приключи злополучно като Валери Божинов", надяват се феновете на талантливия вратар.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !