Любимката на шеф Ангелов си тръгна от...

Любимката на шеф Виктор Ангелов - Симона, по-известна...

Съдебен спор върна Нана Гладуиш в...

Уникалният за българския телевизионен ефир формат...

Драго Драганов посрещна Великден в Боровец

отпечатай новината

17.04.2012 17:15 | Видян 1400 пъти

Драго Драганов посрещна Великден в Боровец

Драго Драганов бе водещ навръх Великден в хотел "Ясребец" , един от уникалните комплекси в курорта Боровец, който зарадва своите гости с невероятна великденска вечер. Музикалната част пък беше поверена на трио Тенорите,които изпълниха едни от най-добрите си песни.

Празничната вечеря беше изискана, а за най-малките от хотела се бяха погрижили да има конкурс за най-добре нарисувано великденско яйце. Чрез жури най-добрите яйца от изложбата получиха големи награди,а всички останали малчугани също бяха наградени от Великденската томбола, в която Драго раздаде подаръци от Софийски цирк на сцена.

Разбира се кулминацията на вечерта беше големия великденски козунак, в който имаше подарък – миниатюрен символ на Христовото разпятие и акапелното изпълнение на „многая лета”, която трио Тенорите изпяха за всички гости.

Гостите бяха очаровани от Великденския уикенд, в който имаше по всичко за всеки, от каране на ски, през топъл басейн и уникални СПА процедури,пиано бар и детски кът за най-малките.

Домакините от хотел "Ястребец" обявиха и своя ивент календар за всички свои гости и казаха,че следващата вечер е на 1 май, когато предсоят дегустация на класни вина, буда найт и фреш бар.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !