Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Руси Чанев и Мимоза Базова носители...

Двама от носителите на „Аскеер“ за 2024 година бяха...

bTV съди Халваджиян за милиони

отпечатай новината

23.04.2012 09:30 | Видян 1925 пъти | Гласували 1

bTV съди Халваджиян за милиони

След десетдневно изчакване на писмено съгласие от страна на Global Vision bTV да оповести договорите за предаванията Господари на ефира и Пълна лудница, телевизията прекратява публичната дискусия по частния търговски спор между двете страни.
Оттук нататък спорът ще бъде решен по съдебен път, като екипът на медията ще заведе дело срещу продуцентите, за да защити доброто си име от техните клеветнически твърдения и абсурдни обвинения в цензура, заявиха от пресслужбата на телевизията.

От bTV дават да се разбере, че на 12 април са се съгласили да участват в обща пресконференция, след като договорите между страните да бъдат предварително публично оповестени. Това обаче, както разбираме, не се е случило. От което се налага изводът, че някой вероятно има какво да крие.
"Телевизията даде по-дълъг от обичайния едноседмичен толеранс за официална реакция от страна на продуцента, но до вчера, 21 април, съгласие за предварително разкриване на договорите не постъпи в bTV. За медията това е ясен знак, че продуцентът не желае да даде на телевизията възможност да се защити от клеветите му по друг начин, освен в съда", заявяват от медията.

След като Мъгърдич Халваджиян не прие поканата на bTV да се оттегли достойно от всичките си съвместни проекти с телевизията, bTV прекрати едностранно договора му като жури на България търси талант - във връзка с гореописаните факти, заради многобройни договорни нарушения в качеството му на жури и на представляващ компанията Global Films, изпълнителен продуцент на България търси талант.

Промяната е и в отговор на очакванията на зрителите на bTV, както и на цялата телевизионна индустрия, след некоректните публични изявления на Халваджиян срещу bTV през изминалата седмица, допълват от телевизията.

Който нож вади, от нож умира – така Христос е предупредил своя апостел Петър, който се бил поддал на избухливия си нрав. А човек предупреден, наполовина е спасен, както мъдро са установили италианците.

В края на 2010 г. същата фирма на Халваджиян, която сега позори бТВ, макар и с година и нещо закъснение се опита да накара издателите на 19’ и Супер 19’ да платят 15 000 лв. Защо? Ами заради публикуването на наша снимка от официално публично събитие – откриване на хотел, на Димитър Рачков. Сиреч – след като веднъж му е платено за това откриване, още веднъж да му платим и ние понеже сме били накърнили личната му данна лице.

Излишно е да разказваме, че същите издатели първи – преди 12 години, когато никой не знаеше този актьор и той спеше в гримьорната си, а не в затворения комплекс на Мая Илиева, както сега, ние първи правехме интервюта с него в тогавашните ни издания. Прави ли сме това добро, още много пъти сме го слагали на корица и по нашите страници, когато скланът Халваджиян е лансирал някой от проектите си, както и другите им звезди. Съвършено безплатно при това.
Е, получихме благодарност.

Накрая ще се върнем на Алеко, който правилно е написал: “Пази, Боже, сляпо да прогледа”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !