Гледате колите и парите ми, но не...

Флойд Мейуедър реши да даде съвет на бойците и феновете,...

Трамвай-котка, Япония: Фото на деня

Трамвай-котка, Япония: Фото на деня

Иван и Ирина във ВИП БРАДЪР 4

отпечатай новината

27.04.2012 11:30 | Видян 3100 пъти

Иван и Ирина във ВИП БРАДЪР 4

Нова ТВ ще прави нов сезон на едно от най-гледаните тв риалитита в България - VIP Брадър, потвърди пред SLAVA Силва Зурлева - член на Управителния Съвет на Нова Броудкастинг Груп. Четвъртия сезон на предаването ще бъде реализиран от продуцента Нико Тупарев, който вече събира звезди, които да влязат в Къщата.

Нико разполага с лицата, които да му гарантират интерес към шоуто, и засега сигурните имена, които ще бъдат уговаряни за участие, са Ирина Сарачинова и любовникът ѝ Иван Христов. Водещите пък няма как да откажат нито на Тупарев, нито на Нова телевизия, защото рискуват да останат без ефир. Затова по всяка вероятност зрителите ще им гледат сеира още тази есен.

Другата двойка, чието участие коментират продуцентите, са Кака Лара и новият ѝ мъж Веселин   Сивков, от когото роди миналата година.  Бившата жена на Владо Береану вече е лице на Нова телевизия и затова също не е в позиция да откаже.

Няколко популярни певици също са спрягани за героини на „ВИП Брадър" 4. Продуцентите мислели да поканят Ивана, Ирина Флорин и младата Дивна. Последната обаче е още непълнолетна и ще може да участва само ако получи одобрението на родителите си. Обсъждал се и вариантът да се направи предложение да депутатката от ДПС Петя Раева.

Първият ВИП - сезон на Биг Брадър през 2006г. бе спечелен от фолк певецът Константин, през 2007г. победителка във VIP Брадър 2 стана Христина, съпруга на гларуса Здравко, който е първият победител в Биг Брадър. Третото издание на риалитито бе през 2009г., когато тв водещ Део си тръгна с първото място. През всичките години, когато се излъчваше популярното шоу, то бе едно от най-гледаните предавания в родния телевизионен ефир. Интригите в Къщата бяха наблюдавани и коментирани от милиони тв зрители.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !