И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Алисия молила Ники да осинови сина й

отпечатай новината

28.04.2012 10:30 | Видян 5594 пъти | Гласували 1

Алисия молила Ники да осинови сина й

Идеята синът й от Валери Божинов да бъде осиновен от неговия заместник в леглото й Ники Михайлов се е превъртала в плановете на фолкдивата Алисия, твърдят колежки от чалга средите.
 
Певицата и вратарят на "Твенте"живеят заедно вече повече от година, а четиригодишният наследник на футболиста на "Лече" се вижда повече с Михаилов, отколкото с биологичния си баща.

23-годишният плейбой, който е с 6 лета по-малък от кака си Алисия, се грижи за малкия Валерко като за свой син. Миналия месец папараците на  "Уикенд" дори заснеха разходка на тримата в столичен  мол, където вратарят на "Твенте" бащински купи сладолед на мъника, осведоми го за модните тенденции в мъжката мода и го затрупа с играчки и дрънкулки за 300 лева.

Ако се вярва на клюките, които си разменят чалгаджийките на седенки из столичните кафета, циркът с фантастичните финансови претенции на Алисия към бившия й възлюбен бил с друга користна цел.


От половин година блондинката направо изора земята с искания за милиони левове издръжки, скъпи апартаменти и почивки в чужбина. Целта обаче била Валери Божинов да тегли майната и на майката на сина си, а и на самия него, и да се откаже сам от попечителството му.

"Плановете й са били по този начин Ники Михайлов да може да осинови малкия Валери, защото и без друго той прекарва повече време с момченцето", твърдят чалгаджийки.

Планът обаче не сработил. Както е известно, през март съдът присъди попечителството върху детето на баща му. Съдебните битки между двамата бивши влюбени обаче все още не са приключили, разкриват още източници на "Уикенд".
 
Намерението на Алисия да обжалва решението на магистратите втората му съпруга Николета Лозанова да се грижи за наследника им по време на визитите му в "Лече", е предизвикал нападателят да отвърне с контра искане.

За предстоящото второ дело между двамата, адвокатите на национала оформяли искане Валери Божинов-младши да не гостува в дома на Михайлов в Еншаде, както и да не контактува с него по време на престоите на вратаря в София.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !