Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Доминик Строс-Кан в оргия с шест момичета

отпечатай новината

02.05.2012 10:00 | Видян 860 пъти

Доминик Строс-Кан в оргия с шест момичета

Бившият шеф на Международния валутен фонд Доминик Строс-Кан може да предизвика завистта на доста мъже с бурния си сексуален живот.63 годишният мъж си признал, без да се срамува особено,че е участвал в секс оргии едновременно с шест момичета, пише днес в. „Дейли мейл“. Признанието направил самият той по време на разследването за участие в мрежа с проститутки. Момичетата били на по 20 години.

Строс-Кан, който имаше шансове да стане следващият френски президент, загуби поста си на шеф на МВФ, след като камериерка в нюйоркски хотел го обвини в сексуално насилие. Сега е обвинен, че поддържал мрежа от проститутки в град Лил.

Строс-Кан твърди, че не знаел те да са проститутки и да им е плащал по 1000 евро на нощ за участието им в оргии. Следовател го пита дали не му е минавало през ум, че става въпрос за проститутки, като се има предвид възрастта и поведението им. Строс-Кан отговаря: „Бяха общо 6 момичета. Не ми се струва, че това е значителна бройка.“ Признава, че е участвал в оргии във Франция и Белгия, но не знаел дали е имало проститутки, тъй като „всички те бяха голи в този момент“.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !