Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Карла казва:Чао, Саркози

отпечатай новината

07.05.2012 16:15 | Видян 4199 пъти

Карла казва:Чао, Саркози

Щастливият брак на Никола Саркози и Карла Бруни, по СЛУХОВЕ, е близо до завършек. А както си казва в тайните служби –няма нищо по-вярно от слуховете. Те рано или късно се оказват верни. Във френски медии и интернет-блогове вече се появи информация, че съпрузите живеят разделени и са си намерили нови гаджета.

Бруни, която е на 44 години, се среща с 2 години по-младия от нея музикант Бенжамен Биоле, а 57-годишният Саркози «намерил утеха» в обятията на 44-годишния си държавен секретар по въпросите на околната среда Шантал Жуанно. Въпреки че не е чак толкова млада, амбициозната дама преди две години спечели последната си национална титла по карате. Естествено, официално потвърждение на новината няма.

Както изборите през 2007 г. доведоха до предния развод на Саркози, очаква се, че и тези през 2012 г., които приключиха вчера, могат да се окажат поредното ново брачно начало за сина на унагарски емигрант.
Изначално информацията се появи в Twitter. Това си е същинска ирония на съдбата, тъй като същата социална мрежа разкри на България, че

Юлияна Плевнелиева е опозиция на мъжа си и на самия Бойко Борисов

Но да се върнем във Франция. Именно на своята стена в нета, журналист съобщил първи още преди две години, че Бруни и Биоле живеят заедно в парижки апартамент и музикантът, тогава прясно награден с приза Victoire, получил статуетката благодарение на покровителството на Бруни. Самата тя, след неуспеха като актриса се пробва като певица, така че двойката се познана от записите на последния албум на Бруни.
Информацията бе повторена от авторитетното издание Le Journal du Dimanche в негов блог. В поста се говореше, че

Биоле и Бруни отдъхвали заедно в Тайланд

Без Саркози, разбира се!  Романтичната ваканция била прекъсната от внезапната поява на рогоносеца Никола, който скорострелно хванал Карла за косата и я качил на своя президентски самолет, за да се върне в Париж.
Статията от 2010 г. се  съпровожда от многозначителната фраза: «Това е слухът на годината, който може да перерасне в новината на годината».
Информацията бе подхваната от множество френски и даже британски медии, макар и предимно таблоиди. В сайта на Le Journal du Dimanche

провокационната статия беше силово свалена

Редакцията обясни нелепо своето решение с нежелание за «покушение на частния живот». Това не беше първият удар на Саркози по свободата на медиите, след като заради друго разкритие в интимен план по време на президенстването му, той толкова натисна авторитетното списание Пари Мач, че то бе принудено да свали главния си редактор.
Саркози и Бруни според тяхната легенда се запознават през ноември 2007 година на вечеринка у общ другар. Подозрителното е, че това стана само месец след развода на Никола с неговата втора жена Сесилия. Буквално седмица по-късно той пусна във водещи световни издания фотографии как води за ръка  Бруни в Евродисни. Три месеца по-късно — през февруари 2008 година — двойката се ожени.


Понеже това съвпадна с някои слухове за гей уклон на Саркози,

който обяснявал неуравновесените му връзки с жените медиите започнаха да отброяват дните до развода на семейството. Винаги се цитира крилатата фраза на Бруни: «Бързо се уморявам от моногамия».
Като една от супермоделките от края на 80-те и началото на 90-те години, редом с Наоми, Клаудия, Синди, Карла е имала връзка с повечето прочути мъже: Мик Джагър, Ерик Клептън, Доналд Тръмп. Детето й обаче е от интелигент: преподавателят по философия Рафаел Ентховен, сега е на 11 години.
Саркози има  двама сина от първата си съпруга. Втората му жена Сесилия Сигане-Албаниц е също бивша моделка. Тя

напуска Саркози заради издателя Ришар Аттиас,

с когото живее до днес. От брака двамата имат син. От Карла пък многодетният баща се сдоби и с първа девойка. Малката се роди на 19 октомври миналата година. Поради огромното желание на Никола цял свят да присъства посредством всевъзможни телевизии, вестници, списания, сайтове на пристигането му в болницата като щастлив татко, повечето журналисти предаваха, че целта е детето да направи пиар и да спаси брака.

Карла е по-богата от по-ниския си мъж

Тя е наследница на гумите Пирели. Родена е и е израснала в истински палат. Красавицата винаги е била и ще остане по-богата от своя съпруг. Това, заедно с доста по-високия й ръст, въпреки подпорите отвътре на обувките, които го вдигат с по7-8 сму много комплексирало досегашния първи мъж на Франция.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !