Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Берлускони към Дарина Павлова: Трябваше да имам син от теб!

отпечатай новината

08.05.2012 15:00 | Видян 5721 пъти

Берлускони към Дарина Павлова: Трябваше да имам син от теб!

Преди няколко дни италианските медии гръмнаха с новината, че Берлускони композирал три песни в чест на българската си приятелка и ги изпял на парти, организирано в нейна чест. Купонът се състоял във вилата на Силвио "Джернето" в град Лезмо.

След като изгледали кратък кабаретен спектакъл, Берлускони забавлявал ВИП гостите си, разказвайки мръсни вицове, научи "Всеки ден".

Въпреки, че на баровското парти присъствала и старата дружка на вдовицата - ясновидката Теодора Стефанова, известна с контактите си с извънземни, Дарина била единствената гостенка на Берлускони, която отседнала в "Джернето".

Отскоро Павлова е станала и съдружничка на Силвио. На 26 ти април по италианския канал "Рете куатро", собственост на фирмата на Берлускони "Медиасет", стартирала програмата "Сънувайки Италия", посветена на италианците в Америка. Продукцията е съвместно депо на "Медиасет" и на една от фирмите на мадам "Мулти".

"Красива, фрапантна, любителка на лукса, Дарина е вдовица, наследила множество хотели на Черно море,  която живее в Щатите",  коментират отношения бившия премиер и богатата наследница на клана Павлови.

Любовните и финансовите дела на Дарина са често коментирана тема в италианските медии. Неотдавна местният вестник "Еспресо" гръмна с новината, че вдовицата на Илия Павлов е загубила около 160 милиона долара през последните месеци.

Богатството й от около 400 милиона долара се стопило драстично, тъй като от октомври миналата година до момента Павлова е загубила 160 милиона долара от неуспешни инвестиции на фондовата борса в САЩ.

От известно време Дарина е обявила редица свои имоти за продан, но никой не искал да ги купи. Павлова продавала за около 2 млн. долара и красивата си 30-метрова яхта, с която се сдобила преди повече от 2 години.

За нея също нямало купувачи. Преди 2 години Дарина изтеглила парите си от Америка и ги инвестирала в Италия.

Павлова искала да се занимава с туризъм, дори закупила хотел в източната част на Рим. Начинанието й обаче не се увенчало с успех.

Дарина Павлова се опитвала да се отърве и от българските си имоти. Тя нямала никакво намерение да се връща у нас.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !