12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Ерик скъса с Вивиан

отпечатай новината

18.05.2012 13:30 | Видян 1830 пъти

Ерик скъса с Вивиан

Ерик се раздели със своята половинка Вивиан. Причината звездата на Diapason Records да сложи край на връзката им е, че не одобрява участието на сексапилната брюнетка в онлайн реалитито „Big Boss”.

Изпълнителят беше заедно с носителката на титлата „Мис София” близо 8 месеца. В началото двамата упорито криеха връзката си и признаха за нея чак през месец декември 2011.

Въпреки многото слухове, които ги разделяха, любовта им устоя до днес. Сега обаче двойката окончателно прекрати интимните си отношения. Причината за разлъката е тоталното несъгласие на Ерик екс половинката му да участва в еротичното риалити “Big Boss”.

Изпълнителят на актуалния хит „Бизнесмените” признава, че е свикнал със скандалния имидж на приятелката си, но желанието й да се включи в онлайн шоуто, за него е недопустимо. „Самият аз съм доста разкрепостен и мога да приема много неща, но това вече е прекалено. Не мога да си представя, че моята половинка ще излага сексуалните си подвизи в интернет пред хиляди хора.”, каза Ерик.

„Опитахме се да се разберем с нея, но тя настоява да участва в риалитито на всяка цена. Аз от своя страна, не мога да го приема и затова се разделихме Това е неин избор, в крайна сметка. Пожелавам й да постигне това, което си е поставила за цел!.”, сподели още той.

Певецът на Diapason Records признава, че винаги успява да запази идеални отношения с бившите си гаджета.

„Доколкото зависи от мен, аз ще се постарая да останем приятели, защото когато си бил с някой човек, е много тъпо да се правите, че не се познавате след това или да се карате. Нямам лоши чувства към Вивиан, напротив. Просто пътищата ни се разделиха!”, категоричен е той.

Ерик довери още, че сега, когато сърцето му е свободно, ще се концентрира изцяло върху музикалната си кариера. Скоро предстои да заснеме видео към актуалното си парче „Бизнесмените”, а вече подготвя и чисто нова песен.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !