Ким Кардашиян мина 9000 км от Ел Ей...

Ким Кардашиян излетя целия път от Ел Ей до Париж само...

Борисов, Вебер и Фон дер Лайен със...

Борисов, Вебер и Фон дер Лайен със 7000 в Античния...

Багата: Ще побеждавам отново!

отпечатай новината

19.05.2012 09:00 | Видян 2735 пъти

Багата: Ще побеждавам отново!

"Ще се върна и ще побеждавам отново", зарече се най-добрият ММА-боец на България Благой Иванов-Багата. Днес в "Пирогов" той даде кратка пресконференция.

Световният шампион по бойно самбо в тежка категория беше намушкан с нож в края на февруари. Инцидентът стана в нощен клуб на улица „Граф Игнатиев“ 12 в центъра на София, известен като „Домби“.

Спортистът бе в много тежко състояние и претърпя няколко операции, тъй като раната, която получи бе много дълбока и стигаше чак до сърцето. Спортистът бе намушкан под мишницата.

След почти тримесечен престой в болницата Благой Иванов е смъкнал голяма част от теглото си и външният му вид е неразпознаваем. Багата отказа да коментира фаталната нощ, в която Дъмпела го наръга с нож.

Лекуващите го медици уточниха, че преди да поднови професионалната си кариера, той ще трябва да премине през серия от терапии. "Възстановяването му ще бъде дълго", обясниха от "Пирогов".

Благой Иванов е световен шампион по бойно самбо от първенството в Санкт Петербург през 2008 година. Багата беше и национален състезател по джудо в тежка категория. През 2009 година направи дебюта си в смесените бойни изкуства в България. До момента има седем мача без загуба в свободната борба и двубоите в ММА.

Освен със спортните си постижения, Багата стана популярен и с любовния си живот. Иванов имаше връзка както с черната Златка, така и с русата й адашка.
 
източник: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !