Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Николета Лозанова се стопи от злоба

отпечатай новината

21.05.2012 11:45 | Видян 5333 пъти | Гласували 1

Николета Лозанова се стопи от злоба

След като роди, плеймейтката масимално бързо се върна към стария си начин на живот, но не защото й липсвали нощните купони, а защото се страхувала да не загуби мъжа си - Валери Божинов.

Мис Плеймейст е станала като пазач на половинката си, сменя цвета на косата си, слабее и постоянно излиза по нощните клубове, разказват запознати.

От няколко месеца се носи слух, че футболиста е кръшнал на Николета и то още по времето, докато била бременна.

Изглежда това е стигнало и до нейните уши и тя е решила да вземе мерки. Любопитното в случая е, че вместо да го напусне, както самата тя многократно афишираше, че би направила, ако го хване в изневяра, независимо от факта, че имат дете, Николета е решила да бъде неотлъчно до мъжа си.

Говори се, че Моделката  упорито върви по стъпки на конкурентката си Алисия и съвсем скоро ще я сполети същата съдба.

Твърди се, е ревността на Николета е взела връх, след като разбрала, какво се говори за палавия Валери и след като отсвири бившите си дружки Златка Райкова и Андреа, които имаха авантюра с мъжа й, направила така, че тя да бъде единствената жена в обкръжението на мъжа си.

Свидетели на снощна случка, която се разиграла в столично заведение, разказват, за озлобената Николета.

Тя и Валери се засекли в столично заведение с друга звездна двойка - Андреа и Кубрат, но вместо да купонясват заедно, те били на отделни маси и дори не се поздравили.

Европейският шампион по бокс и фолк звездата, били със свои приятели и празнували титлата му от европейсткото първенство, и не обърнали никакво внимание на Николета и Валери.

Цяла вечер DJ-ят поздравявал  Андреа и Кубрат с хитовете на фолкзвездата и с кадри от мача на Кобрата, защото се оказал голям фен на нея и Кубрат.

Останали по-назад във вниманието на посетителите, и поради факта, че Николета не успяла да блесне, тя се изнервила до краен предел.

В нейната компания присъствал и Азис, който бил като кученце около Николета, и я успокоявал, като пускал поздрави и за нея. Интересното в цялата история е, че Андреа и Азис, които правят общи проекти дори не се поздравиха, разказват присъствали.

Свидетели на случката коментират, че причината за това е самата Николета, която забранила на фолк изпълнителя да говори с Андреа, и разбира се, послушната Василка – веднага изпълнявала командите. Докато се оформяла цялата интрига Андреа и Кубрат се забавлявали и далеч не обръщали внимание на случващото се.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !