Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Женския тим на „Отбора на сърцето” с равен резултат срещу Бербатов

отпечатай новината

28.05.2012 16:45 | Видян 1695 пъти

Женския тим на „Отбора на сърцето” с равен резултат срещу Бербатов

На вчерашната благотворителна среща между „Отбора на сърцето” и Димитър Бербатов и приятели, която се проведе на терените в RD Sport в Студентски град, мачът беше разделен на две части.

В първата срещу професионалните футболисти застанаха дамите с големи сърца Мария Илиева - център нападател, Елеонора Манчева, в защита се изявиха Симона Пейчева и Елица Тодорова, а на вратата беше Екатерина Дюлгерова.

Женската формация достойно се представи на терена, като срещата приключи с равен разултат 1:1.

Във втората част на двубоя на терена излязоха остриетата на Отбора на сърцето – Орлин Павлов, Ники Илиев, Играта, Георги Янев, Тома, Миро и Панайот от Биг Брадър и капитана и главен селекционер на тима Лео Бианки.

Те изиграха две полувремена срещу професионалистите Димитър Бербатов, Александър Томаш, Тодор Кючуков, Александър Мирчев и Владислав Златинов. На вратата Отборът на сърцето разчиташе на рапъра Кристо, който достойно брани вратата. 

Въпреки оспорваната битка срещата приключи с резултат 8:3 в полза на отбора на Димитър Бербатов и приятели. Събраните средства от този мач ще бъдат дарени на фонда „Успелите деца на България” на Фондация „ Димитър Бебрбатов.

„Отборът на сърцето” продължава своя благотворителен сезон, като предстоят срещи в различни градове на страната през следващите месеци.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !