Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Кеворк се завръща!

отпечатай новината

29.05.2012 15:45 | Видян 2244 пъти

Кеворк се завръща!

Кеворк Кеворкян се завръща на екран след 6-годишно отсъствие. Славният журналист възстановява предаването емблема „Всяка неделя" в ефира на Нова телевизия, научи  „Всеки ден" от свои хора
в медията.

От 3 месеца Кеворкян и Нова са в интензивни преговори за възраждането на предаването. Идеята е „Всяка неделя" да се върне на екран от началото на септември. Според първоначалния план рубриката ще е с продължителност 2 часа и половина и ще се излъчва между 16,30 и 19 часа. В този случай Цветанка Ризова с „На 4 очи" ще бъде преместена в неделя сутринта от 9 преди „Станция Нова".

„Не мога да коментирам бъдещите планове на медията. Слухове много, но все още няма нищо категорично", коментира шефката на Нова Светлана Василева. Кеворкян също не се ангажира с коментар и обяви, че провежда „познавателни срещи".

Според запознати обаче „Всяка неделя" ще е гвоздеят в напълно обновената програмна схема на Нова от есента. Каналът загуби голяма част от аудиторията си в последните месеци за сметка на експанзията на ТВ 7, която вече й диша сериозно във врата.

Освен Кеворкян Нова ще се стреми да върне зрителите си с „Господари на ефира". Майтапчийското шоу със сигурност тръгва от есента, с доста по-добър час на излъчване - 20 ч., веднага след централните новини. След това ще се излъчва 90-минутна версия на шоуто „ВИП Брадър". 2 пъти седмично през есента ще има и „Черешката на тортата". От ефира си отиват Да ти паднат 100 хиляди" и „X фактор".

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !