Дъждът отнесе новите колчета по...

Един от новите знаци на Фритьоф Нансен след дъжда. От...

Хванах се с кино, понеже не бях добър...

"Не бях добър ученик в гимназията, решиха, че не ставам...

Румънеца и Енчев- Пак на море

отпечатай новината

30.05.2012 11:30 | Видян 2144 пъти

Румънеца и Енчев- Пак на море

След като през 2011г Румънеца и Енчев изпяха един от най-запомнящите се летни хитове -  „Слънцето и ти”, сега момчетата от най-популярното хип хоп дуо в България са готови с новото си лятно предложение.  

От днес в ефира на българските радиостанции е песента ПАК НА МОРЕ, която категорично има шансовете да се превърне в един от най-успешните сингли на дуета.

Парчето е втора колаборация на Румънеца с Енчев с легендарния Turbo B от SNAP! и ще се излъчва в радио ефира в original и dance версия.

В новия летен хит на дуета е включен семпъл от популярната мелодия от саундтрака към филма „Полицая от Бевърли Хилс” на Harold Faltermeyer – Axel F, за чието използване артистите получиха безпрецедентно разрешение от автора на оригиналната композиция.

„Идеята за нова съвместна песен дойде по време на последното ми гостуване в България, за турне организирано от звукозаписната компания на Румънеца и Енчев.

Случайно чух едно тяхно демо, правено за предстоящ техен нов музикален проект и си казах… уоу… пичове, това е много яко, нека направим това парче заедно… Убеден съм че ПАК НА МОРЕ ще стане световен летен хит…”, споделя Turbo B относно творческия процес по създаването на сингъла.

„Когато направиш хит като Слънцето и ти е абсолютно задължително следващото ти парче да е още по-готино и зарибяващо.

Самия факт, че Turbo B го хареса още като първоначално демо е сигурен знак за предстоящия успех на песента, а включването на семпъла от саундтрака на филма Полицая от Бевърли Хилс го направи да звучи още по-свежо… Накратко казано, новото ни парче е 100% летен хит и това не е само мое мнение, всички приятели и хора от музикалния бизнес на които сме го пускали, смятат така” добавя Енчев.

ПАК НА МОРЕ ще се разпространява в целия свят и е втори съвместен проект на Румънеца и Енчев и Turbo B, след “Don’t Cha Know”, реализиран през 2009г. Преди три години първия featuring между изпълнителите пожъна страхотен национален и международен успех - №1 в Български сингъл част и топ 5 позиции в Холандия, Турция и Украйна, изпреварвайки хитове на утвърдени европейски и световни звезди. Към днешна дата Don’t Cha Know е един от най-продаваните дигитални сингли на български артист с повече от 15 000 тегления.

Музиката на ПАК НА МОРЕ е дело на Георги Енчев,  Адриан Рачев-Румънеца и Атанас Георгиев – N.A.S.O, текста – Георги Енчев и Durron Butler (Turbo B, SNAP!), аранжимент – Адриан Рачев – Румънеца и Атанас Георгиев – N.A.S.O. Продуцент и издател – Селект Мюзик Медия. По подобие на Слънцето и ти и в новото парче припева се изпълнява от младата певица от каталога на Селект Мюзик Медия – Мариета.

Румънеца и Енчев планират заснемане на музикален видеоклип към сингъла ПАК НА МОРЕ, който ще е факт до средата на следващия месец. Подробности около сюжета, участниците и детайлите в новото видео предстоят да бъдат анонсирани съвсем скоро.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !