Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Ламбо пак възкръсва в "Стъклен дом"

отпечатай новината

30.05.2012 13:45 | Видян 2366 пъти

Ламбо пак възкръсва в

ДЕБНЕ ЛИ СМЪРТТА в последния сезон на сериала "Стъклен дом" или това е поредната приумица на сценаристите, чудят се зрителите няколко епизода преди края на поредицата.

Убит в сапунката вече има, след като героят на Стефан Данаилов - Димитър Касабов, умря за втори път. Той обаче няма да е жертвата на финалния сезон, научи "Всеки ден"

Хора от екипа на сапунката. както и самите зрители, са убедени, че това е конспирация и той ще се появи на бял кон, точно както се случи в първия сезон.

Затова пък всички мечтаят да видят  мъртъв бруталния Шаки, роля, която се изпълнява от Башар Рахал.

Мъжът, който дебне от няколко серии героинята на Елена Петрова Боряна Касабова и измъчва още една жена, се очертава като най-отрицателния персонаж във филма. Затова той ще бъде убитият накрая.

"Време е справедливостта да възтържествува", пишат фенове на "Стъклен дом" в интернет форумите и са убедени, че щастливата развръзка ще дойде с появата на Касабов, който е жив и отново се крие някъде, чакайки удобен момент за отмъщение срещу Николай Жеков.

Персонажът на Юлиан Вергов става все по-краен и непредсказуем и вече дори открито поръчва убийства на конкурентите си, пише още "Всеки ден".

Именно заради това зрителите не му предричат добра съдба и са сигурни, че и неговият край ще бъде като този на Шаки.

снимка: facebook

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !