12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Веско Маринов кръшкал с Тони Дачева

отпечатай новината

31.05.2012 10:30 | Видян 3903 пъти

Веско Маринов кръшкал с Тони Дачева

Секс афера с Тони Дачева е истинската причина за разпада на брака на Веско Маринов и жена му Цветанка, научи ексклузивно "Всеки ден".

Двамата певци изкарали кратък флирт в началото на миналото лято, но били заловени от съпругата на прочувствения изпълнител. Забранената им любов бързо се разтурнала, но изневярата завинаги сложила прът в колелата на семейното щастие между Веско и Цветанка.Разочарованата блондинка сама загатна преди време, че не тя първа е осквернила брачното ложе.

Тя сподели, че Маринов често й кръшкал, а дори имал паралелна връзка с негова известна колежка. Тогава обаче Цветанка не разкри името на съперницата си. То лъсва чак сега, след скандал между Тони Дачева и нейна близка приятелка.

Сливналийката наскоро се скарала с най-близката си дружка, а за отмъщение тя разтръби скандалната й афера с женения Веско Маринов.

Според приятелката на гласовитата пайнерка именно в обятията на колегата си певицата се утешила от раздялата с Найден Милков. Най-любопитното в случая обаче е, че двамата изкарали не просто кратък флирт, а поддържали сексуална връзка близо година.

Според дружката на Дачева срещите между Веско и Тони винаги се осъществявали в провинцията, като двамата колеги в "Пайнер" така планирали изявите си, че да пеят на близки разстояния един от друг.

„Веско обичаше Цветанка и не го е криел. Той си беше казал на Тони да не очаква нищо сериозно. Това обаче я устройваше, защото тя преживяваше тежък период и имаше нужда от мъжко рамо, което да й вдъхне увереност", обяснява бившата приятелка на певицата. Прочувственият изпълнител на „Горчиво вино" пък се държал като истински кавалер и наистина бил опора на колежката си в трудните моменти.

Именно той й помогнал да се справи и с диабета, тъй като имал много връзки с лекари в София и й уредил най-добрата терапия. Самата Цветанка била в течение на близките отношения между съпруга си и Тони Дачева, но нито за миг не заподозряна, че освен приятелство делят и постеля. Тя научила едва след като прочела есемеси между любовниците в мобилния апарат на мъжа си.

„Знаех си, че Веско е палав, затова беше смешно да топи мен за изневери и за разпада на брака ни.
Той пращаше неприлични съобщения на своя колежка, а сега мен обвинява", твърди Цветанка. Тази събота тя ще гостува в „Горещо" при Венета Райкова, за да разкаже подробности от раздялата си с Маринов. Съвсем несъзнателно и самата Тони разкри забранената любов с Веско още миналата пролет. Справка в нейни интервюта от това време показва, че тя признава, че е намерила заместник на голямата си любов Найден Милков.

„Имам мъж до себе си и той също е творец. Разбираме се отлично, но предпочитам да не разкривам отношенията ни, за да ги запазя по-дълго неопетнени", обясни тогава Тони Дачева.

Любопитна подробност е, че жената и любовницата на Веско са като две капки вода. Освен че са на почти еднаква възраст - 44 години, те си приличат много и визуално. И Тони, и Цветанка са блондинки и носят косите си еднакво на букли. Телосложението им също е идентично - и двете са слаби и нисички, така че певецът на българското село едва ли е правил разлика с кого точно си ляга.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !