Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Иван и Аднрей продуценти на Кеворк

отпечатай новината

04.06.2012 17:00 | Видян 1979 пъти

Иван и Аднрей продуценти на Кеворк

Детайлите около завръщането на Кеворк Кеворкян с култовото му предаване „Всяка неделя"- в телевизионния ефир стават все по-заплетени. Въпреки отказа на двете преговарящи страни - Нова телевизия и самия Кеворкян, да разкрият подробности около възраждането на емблематичния блок, „Всеки ден" научи, че влизането на арменеца в телевизията ще е чрез фирмата на Иван и Андрей  „Междинна станция".

Двамата Опосуми ще бъдат продуцентите на Кеворкян, което за тях е спасителната сламка, чрез която няма да загубят телевизионно време. Във всеки друг вариант ощетените щяха да бъдат именно те, защото „Всяка неделя" щеше да вземе часовете от 16.30 до 19 ч., когато иначе тече тяхното предаване „Почивна станция". Така реално те ще запазят целия ефир, който имат в момента, орязвайки
неделния си блок, но оставайки продуцентите, които стоят и зад „Всяка неделя".

Как се е съгласил Кеворкян да бъде част от предаванията на Иван и Андрей, а не да се продуцира сам, все още е загадка. По този начин, пришивайки се към телевизионния доайен, те спасяват положението, което от есента нямаше да е хич розово за компанията им. Заради ниския рейтинг на „Почивна станция" още преди няколко месеца се заговори, че ефирното време на блока ще бъде орязано, а Опосумите тръгнаха да преговарят с БНТ, където искаха да пуснат друго предаване. Ако подпишат с Кеворк, те си връзват гащите за целия следващ телевизионен сезон, а „Всяка неделя" със сигурност ще качи и рейтинга им. Реално така единствената прецакана ще остане Цветанка Ризова, чието предаване „На 4 очи" ще се измести в 9 сутринта в неделя, което трудно ще й събере аудитория.

До този момент Кеворкян отказва всякакви коментари по темата. Шефката на Нова телевизия Светлана Василева също е много лаконична, тъй като преговорите текат и в момента. Според наши източници все още Кеворк и Нова не могат да се разберат за бюджета на предаването. Арменецът настоява за поне 18 000 лева на издание.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !