Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Винаги става дума за пари

отпечатай новината

11.06.2012 09:44 | Видян 3051 пъти

Винаги става дума за пари

Каквото и да ти ГОВОРЯТ, става дума за пари. Сигурно сте чували тази класическа и мъдра фраза. Сякаш на нея е посветен и новият брой на Супер 19’.

Ще прочетете невероятни истории. Примерно – как човек с чиновническа заплата от 100 долара може да си купи хотел на Слънчев бряг, как може да го продаде на друг чиновник със сто долара заплата като него, за да стане собственост на трети – панамска офшорка. Ще научите и за други оригинални и сензационни сделки като тази все в Града на слънцето. За да си обясните как държавна собственост за 30 милиарда стана частна срещу 3 по времето на Костов.

В темата за парите е и момичето от корицата – фолк певицата Мария. След като вече има опит в брака, ако се вярва на мълвата, тя поискала милион, ако бъдещият й съпруг рече да изневери на шеметното секси миньонче. Тук не става въпрос за мнителност, а за сметки.

И пак шепот на пари се чува покрай делата за царските имоти. Държавата взе първия от тях, а останалите дворци като нищо ще паднат по същата схема. Ще разберете каква е оценката на брокери за палатите на величеството у нас – над 100 милиона лева. Както и удивителните адвокатски хонорари. Ако се сметнат по таблиците на съсловието – стотици хиляди на всяка инстанция за всяко отделно дело. Играта не е само на нерви, а и на милиони!

Бившият на Ирен Онтева не говори за пари при раздялата им, ала ние го питаме дали и те не са намесени в нея и как с предния мъж на манекенката са станали приятели.
Това са малка част от темите в новия Супер 19’. Останалото е мълчание...И надежда за по-добри новини до другия понеделник. 

автор: Борис Ангелов

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !