Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Черната Златка, Онтева и Китаеца на звезден рожден ден

отпечатай новината

11.06.2012 15:45 | Видян 3076 пъти

Черната Златка, Онтева и Китаеца на звезден рожден ден

Едно от най-актуалните заведения в София Calipso Bar&Dinner отпразнува своя десетгодишен юбилей с лятно парти в прохладната си градина. Емблематичният бар събра звезди, журналисти и бизнес партньори, за да почерпи за своята годишнина.

Заведението бързо набира популярност през годините и става любимо място на известните хора от всички сфери на обществения живот в България.

В него клиентите се чувстват уютно, приятно и комфортно. С годините то се променя, но всички се връщат в него, тъй като това е любимото място на хората, които искат да релаксират и да се скрият от сивотата в града.

Не на последно е и разнообразното меню, перфектното обслужване и личното отношение. В прекрасната градина на заведението, за да поздравят рожденника дойдоха плеймейтката и актриса Златка Димитрова, една от най-красивите българки Ирен Онтева, моделката и ко-водеща на "Сделка или не" Жасмина Тошкова, ослепителната Маги Желязкова, топ-моделката на "Визаж" Гери Дончева, представители на бизнеса и много предприемачи.

Ники Китаеца, който завърза любовен роман с лорд Евгени Минчев ъв Итън също бе гост на пратито и се забавляваше в компанията на свои приятели. Родните ВИП-ове са забавляваха на диско хитовете, пускани от легендарния DJ Marti G, а Цвети и Светльо от Expose изпълниха актуални парчета, които бурно бяха аплодирани от всички.

За финал бе оставена голямата празнична торта, която отново напомни, че Calipso стана на 10 години.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !