Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Ивана: Диетата на Дюкан едва не ме уби!

отпечатай новината

15.06.2012 17:00 | Видян 24290 пъти | Гласували 1

Ивана: Диетата на Дюкан едва не ме уби!

Ивана получи жестоко увреждане на бъбреците, заради което дори се наложило да влезе за няколко дни в болница, научи "Уикенд".

Почитателите на Ивана обаче могат да бъдат спокойни. Изпълнителката на "Шампанско и сълзи" в момента е в цветущо здраве, а органите на отделителната й система отказали да изпълняват функциите си преди 5-6 години, точно когато диетата навлизаше в България.

"Няма да си кривя душата, с хранителния режим на Дюкан имах много голям резултат, доста свалих. Стопих се за по-малко от 2 месеца. Непрекъснато свалях килограми, беше просто нереално. Но ме удари в бъбреците", признава Ивана.

Въпреки че и преди да започне диетата, известна и като протеинова, фолкиконата дочула оттук оттам негативни отзиви, не се отказала. „Поблазних се, защото

резултатите бяха мигновенни

И сглупих жестоко. Реших да призная публично проблема, защото виждам, че много млади хора се подвеждат по нея.

Приятелки на дъщеря ми Теодора я започнаха и хвърлих много усилия, за да ги разубедя. Резултатите наистина може да са фатални за организма и това е добре да се знае", добавя Ивана.

Първият и вторият етап, през който се консумират съответно чисти протеини и протеини и зеленчуци, закръглената звезда спазвала с точност. Издънила се обаче в третия етап, в който постепенно организмът се захранва и с други храни. Нахвърлила се върху любимите си шоколади и тестени изделия и за отрицателно време върнала не само свалените килограми, но и качила още - над 20.

„С моя начин на живот е трудно да спазвам какъвто и да е режим. Карам на кафета и цигари почти цял ден, а следобяд или вечер се сещам да ям, което е много вредно", продължава Ивана. Сега тя се е подложила на  

поредната строга диета

от която се надява да няма негативни последствия за здравето й, тъй като е базирана на храни като елда, кинуа, амарант...

"Състави ми я д-р Мария Папазова. Храня се по 5-6 пъти на ден, задължително закусвам, за да заработи метаболизмът ми още от сутринта", похвали се законодателката на поп-фолка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !