Положиха тленните останки на...

Траурната церемония по посрещането на ковчега с тленните...

БНТ представя Панчо Владигеров с...

Тази вечер от 21:00 ч. по БНТ 1 в портретната...

Алисия си прави бразилско дупе

отпечатай новината

19.06.2012 14:00 | Видян 5607 пъти | Гласували 1

Алисия си прави бразилско дупе

Фолк певицата Алисия ще се тунингова отново. След като направи пластични операции на гърдите, носа и скулите си, идва ред и на дупето, научи "България днес".

Певицата съвсем скоро ще се сдобие със сочно бразилско дупе, като за целта ще се подложи на специална интервенция.

За целта в клиника за пластични операции ще й поставят специални силиконови подплънки. Самата операция е безболезнена, прави се с пълна упойка и пациентът може да си тръгне от

болницата

часове след края на процедурата. Подплънките изцяло следват извивките на тялото и няма начин да се разместят, уверяват лекарите.

След като получила уверението на няколко от най-добрите специалисти у нас, че интервенцията е далеч по-безопасна от поставянето на нови гърди например, Алисия се навила на поредното подобрение.

Целта е чалгаджийката да възвърне апетитните си форми. След като бащата на сина й Валери Божинов я изостави заради плеймейтката Николета Лозанова, Алисия отслабна рязко, пише "България днес".

Ники Михайлов също бил "за" идеята на половинката си. Междувременно Алисия и Ники се завърнаха от лятната си почивка в Сен Тропе.  Двамата прекараха близо месец в романтичния

френски курорт

С тях беше и синът на Алисия от Божинов - Валери-младши. В последните месеци малкият Валери прекарва голяма част от времето си с доведения си баща Михайлов.

Това изнерви Божинов до краен предел. Той дори изригна, че ще иска наем от Ники Михайлов, тъй като живее в апартамент, който той е купил.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !