Папи Ханс с нов хит и албум

Певецът, който в момента обира точките в Денсинг Старс,...

БНТ почита паметта на Мариана...

В памет на режисьорката Мариана Евстатиева-Биолчева...

Тони Стораро гостува на Ники Кънчев в Дарик радио

отпечатай новината

21.06.2012 11:00 | Видян 2720 пъти

Тони Стораро гостува на Ники Кънчев в Дарик радио

Тони Стораро ще бъде гост в предаването „Ники Кънчев Шоу” по Дарик радио днес 21 юни (четвъртък) от 13.00 часа.

Звездата на Diapason Records ще разкаже много любопитни факти, свързани с професионалния и личния си живот, а също така ще сподели своите вълнения около лято 2012, изпълнено със спортни събития.

Човека-глас за първи път ще гостува на топводещия в ефира на Дарик и не крие, че е очарован. „Винаги много съм харесвал Ники Кънчев и мога да кажа, че той е един от най-любимите ми водещи. Много се зарадвах, когато ме покани в шоуто си и разбира се, веднага приех. За мен това е голяма чест.”, не пести суперлативи за домакина на предаването хитовият изпълнител.

От самия Тони Стораро слушателите ще разберат доста интересни и любопитни факти, свързани с дългогодишния професионален път на изпълнителя. Той ще разкрие каква е неговата формула за успешен дългогодишен брак и как успява да опази непокътнати отношенията със своята съпруга вече 18 години.

Звездата на Diapason Records щя сподели и своите пристрастия около Европейското първенство по футбол, което е завладяло Старият континент в момента. Пред водещия Ники Кънчев гласовитият шумналия ще разкрие и кои  са фаворитите му в този шампионат.

В разговора ще стане дума и за предстоящите Олимпийски игри в Лондон, на чието откриване ще пее големият син на Тони Стораро – Фики. Освен интересните теми, които двамата кавалери ще обсъдят, слушателите ще могат да се насладят на няколко лайв изпълнения от Човека-глас.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !