Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Преслава губи гласа си

отпечатай новината

21.06.2012 17:30 | Видян 3333 пъти

Преслава губи гласа си

Преслава е отключила състоянието си след завръщането си от Америка, където бе "на юруш" за няколко дни. Там певицата е спала буквално по 4-5 часа на денонощие и не е успяла да се аклиматизира от часовата разлика. Звездата на фолка прекарала по-малко от седмица отвъд океана и веднага се е прибрала. Само ден ло-късно вече е била на участие у нас, без изобщо да си вземе въздух и да си почине.

"Това беше капакът на всичко. След прибирането ѝ се установи, че гласът й е сериозно пострадал.  Направила е възли, което е най-големият проблем за един певец. Лечението е поне 6 месеца, тя трябва да пази силите си и да редуцира значително броя на участията си", коментира пред „Всеки ден" музикант.

Проверка на установи, че за тази седмица Преслава няма нито едно участие. Изпълнителката е отменила всичките си ангажименти за близките дни, докато лекарите й изпишат конкретно лечение. Най- вероятно ще се наложи да се прави и операция.

„Нужна е дълга почивка и в никакъв случай да не си напряга гласа. Трябва да пее на плейбек в заведенията, а тя е горда и едва ли ще се съгласи. Нещата обаче са наистина сериозни", разказват приятелите й. Преслава е срината от внезапно сполетялата я беда и не е на себе си от притеснение и стрес.

Майка й философски отбелязва, че това е знак от горе да намали темпото и да не се подлага на подобен изтощителен режим.

"Добре е за нея да си почине малко. За няколко месеца ще си върне гласа", казала родителката на амбициозната певица. Заради внезапно появилия се проблем изобщо не е ясно дали Преслава ще участва на големия концерт на „Пайнер" на 25 юни в центъра на София. Най-вероятно звезда №1 на бранша ще пропусне събитието на лятото.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !