Преслава не пя на концерта на Тони...

Концертът в "Арена Армеец", с който Тони Стораро...

Трябват ми още милион и половина кеш:...

Кирил Петков иска от Пламен Бобоков още един милион и...

Слънцето и луната се сляха в едно на плажно хаус парти край София

отпечатай новината

22.06.2012 11:30 | Видян 1480 пъти

Слънцето и луната се сляха в едно на плажно хаус парти край София

Лятото е сезонът на плажните забавления. На първото за този сезон Sun and Moon Pool Party видяхме истински морски емоции в града. На 16.06.2012г край басейна на комплекс  Черна котка, на входа на София, слънцето и луната се сляха в едно.


За доброто настроение през горещите часове се погрижи DJ Shosho, а в разгара на нощта зад пулта застана световноизвестният DJ Lion.


Поредната изненада на Sun and Moon партито беше  дебютното изпълнение на младата хаус вокалистка  Samira. Tя представи парчето „Можеш ли да ме обичаш“ в екстравагантен черен тоалет. Не случайно и фолк звездата Есил Дюран беше сред специалните гости на събитието. Есил и съпругът и Бобо са продуценти на изгряващата Samira и автори на първия й сингъл,  записът на който е осъществен в студиото на DJ Lion броени дни преди Pool Party-то.

Със спускането на нощта ефектни танцьорки в пищни костюми излязоха на сцената и станахме свидетели на зрелищно 10-минутно огнено шоу, което привлече вниманието на всички гости.

Под специално изградените за партито VIP шатри забелязахме още певиците Гергана и Таня Боева, младия хотелиерски бизнесмен Красимир Георгиев, председателя на българската федерация по снукър Олег Велинов и съпругата му. За пропусналите партито - Sun and Moon Pool Party ще има и на 14 Юли и 18 Август.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !