Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Деси Тенекеджиева прави огнено шоу

отпечатай новината

22.06.2012 14:00 | Видян 2817 пъти

Деси Тенекеджиева прави огнено шоу

Тази събота Деси Тенекеджиева и приятели ще открият летния парти сезон в прекрасната градина на бившия царски дворец с лайв концерт и горещо огнено шоу. “Somersby Chillot Party” е подарък за всички гости, фенове и приятели на едно от най-култовите заведения в София – “Toba&Co”.

От месец Деси Тенекеджиева се снима в италианския сериен филм „Целуваме ръце”, но не изоставя и музиката. Така през съботната гореща вечер феновете на Деси, на качествената музика и изисканите коктейли ще намерят комфорт в просторната градина зад Националната художествена галерия, сред прохладата на вековните дърветата.

Както винаги на сцената с Деси ще свири и любимият и перкусионист Калин Вельов, който от скоро е и горд татко. Пианистът Тони Златанов и тромпетисът Владо Митин завършват звездната компания на известните музиканти, пише "Всеки ден".

Те ще потопят гостите в чилаут, хаус и лаундж атмосфера, която е в основата на албума на Деси Тенекеджиева „Crazy Butterfly” – едновременно акустичен, но и със силно изразен съвременен електронен саунд. Специално за партито Деси е поканила и приятелите си от Fireter – театърa на сенките и огъня, които ще озарят нощното небе с огненото си шоу.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !