Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Любо Чука спира да се бие у нас

отпечатай новината

25.06.2012 15:30 | Видян 7782 пъти

Любо Чука спира да се бие у нас

Соченият за бияч на наркобоса Христофорос Дманатидис - Таки - Любомир Симеонов - Любо Чука, няма намерение да се бие в професионални ММА мачове в България.

Гигантът, който е разследван за рекет и побой, останал крайно разочарован от реакцията на българските фенове в последния си мач. Неговият двубой с американеца Уес Симс беше определен за основна среща на галавечерта в „Арена Армеец" преди седмица. Любо Чука се представи трагично. Според мнозина неговият мач бил уговорен. По-голямата част от зрителите не останаха доволни от победата с ключ на крака. Вместо това те освиркваха изтощения до краен предел Симеонов.

„Повече няма да се бия тук, за да ме освиркват", казал пред други ММА бойци Любо Чука.

Нашареното с татуировки страшилище е сочен от разследващите полицаи за лидер на бандата на чуковете. Срещу него има свидетелски показания, които станаха причина да бъде задържан за няколко дни в ареста непосредствено преди мача с Уес Симс.

„В България всичко е срещу мен", споделил разочарованието си Симеонов.

Той има намерение да замине за САЩ, където да се готви със своя треньор Джон Олав Емено. Идеята му хрумнала в разговор с човека, който го запали по ММА - Красимир Младенов, познат като Краси Бореца. Любо Чука се познава с мениджъра на Благой Иванов - Багата - Ивайло Гоцев, който от дълги години живее и работи в САЩ. По тази линия Симеонов смята да премине океана и да се посвети на 100% на ММА. Заедно с него вероятно ще замине и Багата, който ще продължи своята рехабилитация в много по-добри условия от българските.

Единственият проблем пред Любо Симеонов е, че той все още се намира под лупата на следствените органи. Това означава, че няма право да напуска България, докато името му не бъде оневинено в разследването.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !