Като гледам цените на гаражите в...

Като гледам цените на гаражите в София, надали някой...

Миро Ленин, Настимир и кои други...

Лена Бориславова избута от парламента анонсирания баща...

Майката на Годжи:Боли ме, че Слави се подиграва със сина ми

отпечатай новината

26.06.2012 16:45 | Видян 5694 пъти

Майката на Годжи:Боли ме, че Слави се подиграва със сина ми

"Слави постоянно се шегува със сина ми, че задява балерини.Малко ми е болно, като слушам тези шеги, защото така се стече животът на моя Гошко.

Много се обичаше със съпругата си Даниела, но се разделиха. След това сериозните му приятелки наистина са балерини", изповядва пред вестник „България Днес" Цветана Тодорова. Майката на музиканта Георги Милчев-Годжи от "Шоуто на Слави" за първи път говори за драматичния развод на сина си със съпругата му Даниела. Както и как славата е променила Гошко от Криводол.

„От сериозните му приятелки след края на брака познавам Елица и Станислава. Със Станислава много пъти са идвали тук в Криводол. Тя е добро момиче, но е момиче. Млада е още, иска да живее, а Гошко е вече на 44 години. Той не ходи по заведения, обича да си стои вкъщи. Затова не са верни тези неща, дето пишат, че й подарил пръстен и ще се женят. Честно казано, не вярвам сина ми повече да се ожени", признава Цветана. Майката на музиканта е наясно с любовния живот на сина си, който от години е преплетен само с балерини. Преди повече от 12 г. баскитаристът заби шефката на балет "Дива" Зорница Петрова и оттогава не спира. В разгара на връзката им Зорница го излови да кръшка с по-младата от нея Елица Павликенова от балет „Сатен", който наследи „Дива", щом шоуто започна да се излъчва по Би Ти Ви. Двамата изкараха бурна, но кратка любов, а след това Годжи се влюби в червенокосата балерина Станислава. Според Цветана обаче синът й е имал само една голяма любов и това е съпругата му Даниела.

Само преди няколко седмици малкият  син на музиканта - Волен, е бил абитуриент. В апартамента на бившата съпруга Даниела се събират всички роднини. Майката на Годжи признава, че всяка среща с бившата й снаха е трудна, защото е привързана към нея. Дори много пъти си е мислела защо не се съберат отново с Годжи.

„Много се обичаха, но се събраха твърде млади. След това Гошко започна да прави кариера. Виждаха се рядко, появиха се клюки и ревност и така се разпадна всичко", спомня си Цветана.

През далечната 1995 година Георги Милчев тъкмо си е намерил работа като музикален редактор
в местното радио „Астра". Тогава се обажда приятелят му от консерваторията. Предлага му работа в София при Слави Трифонов. В първия момент Годжи се колебае. Не е сигурен дали иска да поеме по този път. Родителите и съпругата му го убеждават, че това е невероятен шанс.

Годжи и Даниела оставят децата на Цветана в Криводол и заминават за столицата. В един апартамент живеят заедно с Евгени Димитров и съпругата му. С тях в един апартамент е и друг музикант от „Ку-ку бенд" Герасим заедно с неговата жена.

„Нямаше как да вземат и децата, идваха си събота и неделя, за да ги видят. Постепенно нещата започнаха да се нареждат. Имаха апартамент в София, но за съжаление започнаха проблемите. Евгени вече се беше развел със съпругата си Михаела, после и Герасим. Не знам как така стана, че животът и на тримата приятели се разби", чуди се майката на музиканта.

Напук на слуховете, Цветана не обвинява Слави Трифонов за проваления брак на сина. Според нея този изход бил неизбежен заради славата, която толкова бързо е споходила Годжи, както и за многобройните му ангажименти свързани с „Ку-ку бенд". След развода обаче басистът така и не намира следващата си голяма любов. Всичките му връзки са с момичета от балета на шоуто. Последна е червенокосата Станислава.

„Гошко няма други контакти, той почти не се вижда с други хора. Свършва работа вечер към 11, прибира се.
Той не ходи по заведения. Не се чувства добре, всички го гледат, обсъждат с кого е, какво прави. Затова не е редно Слави така да се шегува и с Годжи, а и с Евгени. И двамата имат връзки с балерини, но какво могат да направят, като постоянно са на работа", защитава сина си Цветана.

Тя признава, че познава Слави Трифонов отблизо. Много пъти е идвал на гости в Криводол.

„Той просто е перфекционист. Да, вика, крещи на репетиции. Това едва ли е тайна. Но пък Слави така ги разбира нещата", категорична е Цветана. Тя е наясно, че заради работата синът й е жертвал много - личния живот, свободата си. Преди няколко години сватба вдига братът на Годжи. Музикантът предлага да извика всички музиканти от „Ку-ку бенд", но брат му отказва. Не иска никаква
публичност. Синовете на Годжи също били доста стеснителни, разказва баба им.

Големият - Цвети, е студент в консерваторията у нас, а малкият - Волен, сега се стяга да учи музика в Холандия.

И двамата са много привързани към баща си и искат да поемат по неговите стъпки.

В момента Годжи има сериозни проблеми. Баща му Милчо е с диабет, а напоследък се е влошил. Упорито обаче отказва да ходи на лекар в София.

„Гошо всяка събота и неделя идва, за да води как сме, ако може с нещо да помогне. Много се гордея с него, добро момче е. Радвам се, че въпреки всичко не е забравил откъде е тръгнал и не се прави на интересен. За него шоуто е просто работа, след това е един напълно нормален човек", категорична е Цветана.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !