Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Доминик и Ева се закачат в Бояна

отпечатай новината

29.06.2012 18:00 | Видян 2422 пъти

Доминик и Ева се закачат в Бояна

Доминик  Пърсел и Ева  Грийн ще се закачат Бояна. Звездата от "Бягство от затвора" и партньорката на Джони Деп пристигат за снимки у нас през август.

Те идват по различни проекти. Но клюките около тях вече тръгнаха, въпреки че 40-годишният англичанин е щастлив със съпругата си Ребека и четирите им деца. фенките са луди по Доминик и го преследват, след като го гледаха в сериалите "Бягство от затвора", "Д-р Хаус" и в екшъна "Елитни убийци".

Когато превзе Холивуд само 4 години и половина след като стъпи там, американски журналист възкликна: "Първото впечатление, което Доминик прави, е, че е огромен. Наистина е много едър, цяла планина от мускули!"

За Ева Грийн пък се твърди, че е изкарала флирт с Джони Деп по време на снимките на "Тъмни сенки". У нас тя ще играе фатална жена в драма. "Стандарт" научи още, че продуцентите на Роман Полански гледат също към страната ни.

Прочутият кинаджия все още е подсъдим за изнасилване на малолетна в САЩ и свободата му на придвижване е ограничена. Но неговите хора са проучвали възможностите да снимат тук.

източник: "Стандарт"

снимка: hotnews

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !