Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Лили погнусена от курортите

отпечатай новината

02.07.2012 13:30 | Видян 2123 пъти

Лили погнусена от курортите

Лили Иванова е категорична, че изобщо не се нуждае от разточителни летни почивки по курорти. Макар че вече е на 76 години, естрадната прима кипи от енергия и дори се дразни от въпроси за ваканция. Освен това тя е погнусена от условията в родните курорти и никога не отсяда в по-малките градчета.

Лили се ужасява дори от актуалните дестинации Слънчев бряг и Лозенец, където е била миналото лято, и е категорична, че тънат в мръсотия. За да избегне директен отказ, когато бизнесмени я канят по тузарски хотели без пари, тя заявява, че са й достатъчни не повече от два дни за отмора и най-вероятно ще си позволи само един уикенд на морето тази година.

„Какво има толкова?! Нито ора, нито копая, та да си мързелувам и да давам храна на разни лешояди. Не, няма нужда! Аз не съм от ония, дето няма с какво друго да се похвалят и почват да тръбят къде ще отидат да почиват, та някой да ги снима. Просто нямам нужда от евтини фойерверки", сопва се естрадният динозавър, когато я питат къде ще почива в горещините.

Тя обаче не брои седмиците, когато е отседнала в летния си апартамент във Варна, защото счита, че тогава просто сменя един голям град с друг. Лили има мезонет в морската столица и често изкарва там най-горещите дни от годината. До морето обаче така и не стига и предпочита да се пече на огромната тераса в апартамента си. Ако се вярва на слуховете, тя задължително прави това по монокини, за да не оставя банският й грозни разлики по деколтето и бюста. Певицата въобще не се притеснявала, че ще бъде видяна от някой съсед, защото има стегнати форми и не се срамувала.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !