Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Ричард Гиър празнува 100-г. на баща...

Ричард Гиър празнува 100-г. на баща си: Фото на деня

Любо Пенев се изпокара със съседите си

отпечатай новината

02.07.2012 14:30 | Видян 2760 пъти

Любо Пенев се изпокара със съседите си

Националният селекционер Любослав Пенев не си говори със съседите на улица „Лешникова гора" в Драгалевци.

Това призна пред „България Днес" един от жителите на квартала, пожелал анонимност. Враждата между Чичовото и комшиите му започнала още през зимата. Според слуховете тогава заради големия сняг жител на съседен имот паркирал колата си пред къщата на Пенев. В изблик на ярост
треньорът му отскубнал задната чистачка.

Оттогава целият квартал е на нож с Пенев. Хората се възмущават най-вече от трите легнали полицая, които бившият нападател поставил абсолютно незаконно на улицата пред дома си. На всичкото отгоре се уредил от общината и със знак, монтиран край дуварите му, който ограничава скоростта до 30
километра в час. Комшиите на Любо недоволстват, че неравностите на пътя са толкова високи, че могат да се преминават само с джипове. Затова хората с леки автомобили заобикалят Пеневата улица.

Пената със сигурност няма проблем с движението пред дома си. Освен служебното си возило от  БФС той разполага и със собствен всъдеход - последен модел „Ауди Q7". Чисто бялата машина с регистрационен номер 0009 най-често се шофира от приятелката му Кристина, която е бивша годеница на подземния бос Васил Илиев.

Имението на Пенев е едно от най-скъпите в Драгалевци и се оценява на над 2 милиона евро. То е опасано с десетки охранителни камери, а на главния вход е изградена и специална будка за пазачи със затъмнени стъкла.

източник:България днес

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !