Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Намесиха Близнака в аферата на Мистър България

отпечатай новината

05.07.2012 09:15 | Видян 4813 пъти

Намесиха Близнака в аферата на Мистър България

Изненадващо лице удари СКАНДАЛЪТ с ареста на Мистър България 2003 Мирослав Йончев. Той беше арестуван като част от група за сводничество, която според органите на реда е работела за нашумелия покрай делото Октопод Антон Петров – Хамстера.


"Двама мъже, свързани със задържания 39-годишен Антон Петров - Хамстера, са хванати в рамките на спецакция. Тя е срещу склоняване към проституция, организирана от престъпна група", съобщават от пресцентъра на МВР.

26-годишният Цвятко Цветков и 29-годишният Мирослав Йончев събирали парите от проститутките, а след това ги предавали на Хамстера.

Цветков е служител в охранителна фирма, криминално проявен, а Йончев е собственик на модна агенция.

Той е световен шампион по фитнес и носител на титлата Мистър България 2003 и е бил задържан във вторник.

Две жени, работещи в агенцията и придружаващият ги мъж са

спрени за проверка

в 12:55 часа на Летище София. Извършен им е личен обиск. Иззети са 3 преносими компютърни конфигурации, 3 СИМ карти на български мобилни оператори, 3 СИМ карти на белгийски мобилни оператори, договори за наем на помещения в чужбина. Тримата са разпитани като свидетели”, писа вестник Стандарт.

Веднага проверка в регистрите показа, че Йончев има не само модна агенция, която както много други вероятно е служела за параван на проституцията, както заявиха властите. Но също така е съуправител на клуб по ММА. Там фигурира и името на

легендата на бойните спортове

у нас Росен Димитров – Близнака. ММА-шампионът, който срази пореден противник само преди седмица на грандиозната гала в мегазалата Арена Армеец, се разграничи категорично от Мистър България 2003 Мирослав Йончев.

 

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !