Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Цветанов: Политици са поръчвали момичета от Хамстера

отпечатай новината

08.07.2012 08:08 | Видян 1568 пъти

Цветанов: Политици са поръчвали момичета от Хамстера

Политици от всички партии са си поръчвали момичета от каталога на Антон Петров- Хамстера, стана ясно от думите на вицепремиера и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов по Нова телевизия.

„За голямо съжаление през годините е имало много хора, политици, които са се самозабравили и са си позволявали много неща”, категоричен бе Цветанов. Той потвърди с половин уста, че истинският бос на проститутките е Алексей Петров. На въпрос вярна ли е тиражираната информация, че експрезидентът Георги Първанов също се е възползвал от услугите на платените момичета, Цветанов заяви: ”Не мога да твърдя, защото нямаме доказателства”. Той обаче категорично отрече хора от администрацията на Първанов да са звънели на Хамстера и да са поръчвали проститутки за началника си.

Цветанов бе категоричен, че освен Мисис България Ралица Тодорова има и други свидетели, които уличават Антон Петров и Мистър България 2003 Мирослав Йончев в трафик на проститутки. Освен като сутеньори, Петров и Йончев ползвали момичетата и за шантаж на политиците като ги карали да заснемат скандални видеа и снимки и след това изнудвали жертвите си, за да не ги закача държавата.

Освен Хамстера, Цветанов коментира и развоя на делото „Октопод”, по което Алексей Петров, Антон Петров и Марчело Джотолов са подсъдими за престъпна група за рекет и изнудване. В последните седмици 7 свидетели, които бяха в защита на бившата барета в ДАНС смениха показанията си и започнаха да дават показания срещу него. „Това е тяхно решение, ние не сме обработвали никого”, заяви Цветанов и допълни, че действително, след като учителката от Плевен Иванка Рашайкова, която по думите й била заставяна от бившата барета да скроява кални номета на критиците му, е била заплашена от Кристина Патрашкова в съдебна зала.

Накрая Цветанов благодари на всички, спомогнали да бъде загасен пожара на Витоша. „Работи се по разкриването на това кой запали пожара на Витоша”, лаконичен бе той относно причината за огнената стихия, която изпепели 250 дка гора.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !