Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Тадаръков: Жена ми е за лудница

отпечатай новината

10.07.2012 14:15 | Видян 6018 пъти | Гласували 1

Тадаръков: Жена ми е за лудница

В чутовна драма се превърна разводът на Светослава Тадаръкова и съпруга й Димитър. Журналистката и бизнесменът обикалят медиите, за да сипят обвинения един срещу друг и взаимните им закани стават все по-страшни и опасни.

Преди седмица Светослава проплака, че е сложена на бесилото от мъжа си и живее в страх, че ще й се случи нещо лошо. В неделя пък Димитър заяви, че го е страх да яде у дома си, защото жена му можела да му сложи отрова в хладилника, за да го убие и да остане млада и богата вдовица, наследявайки милионите му.

Повод за опасенията на бизнесмена бил фактът, че жена му, с която е в развод, страдала от психически отклонения. Според Тадаръков това лесно можело да се докаже с експертиза и за нея да се погрижат в лудницата.

"Тази журналистка е болна от психически и параноични отклонения. Мен ме е страх от нея, а не обратното.

Тя има 4 апартамента, но остава вкъщи

където твърди, че се чувствала заплашена за здравето и живота си. Защо не се изнесе? Всъщност мен ме е страх, че тя живее в дома ми и ще ми сложи отрова в хладилника, за да остане богата вдовица",  категоричен бе бившият шеф на фонд "Земеделие", който е сочен и за един от кредитните милионери от прехода

Според съпруга на водещата нямало никакви съмнения, че тя му е изневерявала през последните две години.

Той имал достатъчно доказателства за това, които бил приложил в исковата молба за развода в съда.
По думите му журналистката поддържала редовни любовни отношения със свой колега, с когото уж пътувала командировки в Сандански, Петрич и Македония.

Тадаръков обаче я хванал, че лъже, защото изчезвала по цели седмици, и то не със служебна кола.

Освен това често обяснявала, че остава в работата си, а той научавал, че вилнее предизвикателно облечена из заведения в София.

Година и половина събирах доказателства и  не исках да повярвам, но България е малка и го видях с очите си. Тя е въртяла


в продължение на 2 години паралелно връзка с двама мъже

Вторият е от провинцията и е идвал по-рядко до София. Срещите с него записваше дори в тефтера си и аз разполагам с него като доказателство по бракоразводното дело", обясни още Тадаръков.

Бизнесменът е категоричен, че не е посягал с пръст на жена си, въпреки че отдавна знаел за изневерите й.

Той търпял близо 2 години, надявайки се да спаси брака си. Не крие, че много пъти едва се е сдържал да не я наругае или повиши тон, но се сдържал, защото имал надежди, че тя ще зареже любовниците си и отново ще се върне в правия път на брачното ложе.

"Миналата година на 4 август, ден преди рождения й ден, единият от двамата заминал при нея на морето и отседнал в същия хотел.

вечерял с децата ми, все едно е новият татко в семейството

Пристигнах на другия ден и като разбрах, бях в прединфарктно състояние. Не ме питайте как съм оцелял и как успях да се сдържа тогава", разкрива Тадаръков.

Той категорично отрече да е посягал някога на жена си и споделя, че тя си е живяла през 15 от 17-те им години семеен живот като кралица на Олимп.

"Тази журналистка живя като богиня, а днес обикаля като цветарка с кърпички студии, предварително подготвила речта и лъжите. Като силиконов Гьобелс в женски дрехи повтаря само неистини. Ако съм бил ревнив, както твърди, защо не й направих нещо, като стоя един месец на Ковачевица с бившия ректор на НАТФИЗ да пишат сценарий за сериала "Хотел „България", контрира Тадаръков твърденията на жена си, че й посяга и тя живее в страх.

Грозният панаир между бившите съпрузи засенчва историите на Иван и Вихра. "Какво им става на тези хора, че така полудяха?", коментират потресени от селските сцени доскорошни приятели на фамилията.

източник: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !