Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Камелия Воче ВИП компаньонка на Николай Гигов

отпечатай новината

10.07.2012 15:45 | Видян 6366 пъти

Камелия Воче ВИП компаньонка на Николай Гигов

Певицата и бивша телевизионна водеща Камелия Воче се е превърнала в нещо много повече от обикновена любовница за бизнесмена Николай  Гигов.

Оръжейният и футболен бос води бившата на известния футболист Божидар Искренов-Гибона навсякъде със себе си, включително по работни срещи и бизнес командировки.

47-годишната дама се е превърнала в секретар, асистент и компаньон за изгората си. Гигов е женен от дълги години, но съпругата му отдавна спря да обръща внимание на паралелните връзки, които мъжът й има извън семейното огнище.

След аферите му с Юлиана Дончева и фолк певицата Глория майката на дъщеря му Ели се научи да си затваря очите и да не прави проблем от връзките на футболния бос.

"Поведението на Гигов е срамно, защото може да демонстрира поне малко уважение към съпругата си заради това, че е отгледала дъщеря му и е неотлъчно до него още откакто са били ученици", категорични са обаче семейните приятели на двойката.

Те са възмутени от факта, че когато бизнесменът летял със самолет в компанията на Камелия Воче, винаги местата им били в бизнес класа, а когато пътува със съпругата си Жени, сядали в икономичния салон, пише "Всеки ден".

Напоследък шефът на "Локомотив" (София) дори от кумова срама не се опитвал да прикрие връзката с певицата си, дори напротив, демонстративно я целувал на светски събирания.

Камелия пък, чието истинско фамилно име е Кръстева, а Воче си го измисля като прякор по време на пребиваването й в Италия, не крие, че е на върха на щастието.

Преди години тя приключи драматично отношенията си с Гибона, като не пропусна да спомене навсякъде, че го издържа, тъй като футболната легенда пропилял всичките си пари заради алкохолна и хазартна зависимост.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !