12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Бербатов: №1 съм в Юнайтед

отпечатай новината

16.07.2012 10:15 | Видян 1468 пъти

Бербатов: №1 съм в Юнайтед

Нападателят на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов се похвали в личната си страница в социалната мрежа Фейсбук”, че е показал най-добри резултати от съотборниците си в първите тестове след началото на подготовката.

31-годишният бивш капитан на националния тим е №1 по показателите “поглед върху играта и реакция”.
“Визия + реакция – резултати на теста :-) Всеки иска да подобри рекорда, но... не е лесно :-))) И визията е много важна, за да виждаш съотборниците си на терена... също не е лесно :-)) хаха ...”, написа Бербо.

Въпреки слуховете, че напуска Юнайтед и спекулациите за бъдещето си, голаджията тренира с настроение на клубната база Карингтън. Припомняме, че преди дни стана ясно, че Бербатов чака втора дъщеря. По всичко изглежда, че някогашната звезда на Пирин, ЦСКА, Байер (Леверкузен) и Тотнъм ще замине с Червените дяволи на турнетата в Южна Африка и Китай. 

Междувременно пък Дейли Мейл съобщи, че Бербо ще бъде продаден от Юнайтед, ако някой извади не по-малко от 10 милиона паунда. Вестникът за пореден път акцентира върху това, че нашият бе привлечен на Олд Трафорд от Тотнъм през 2008 г. за рекордните за клуба 30,75 млн. паунда. Летният трансферен прозорец затваря на 31 август.


Снимка: MUFC

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !