Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

КАТ сплаши Слави Трифонов

отпечатай новината

16.07.2012 11:15 | Видян 1256 пъти

КАТ сплаши Слави Трифонов

Законът успя да уплаши един от най-вездесъщите мъже, имащи се за недостижими у нас. Става дума за Слави Трифонов, който от няколко дни е станал един от най-примерните шофьори по пътищата.

Дългия най-после е решил да се вслуша в предупрежденията на КАТ и е премахнал забранените приспособления за затъмняване на стъкла, които беше поставил на предните, прозорци на огромния си джип.

Освен това учиндолецът шофира по всички правила и не пали двигателя, преди да се е обезопасил с колан като примерен водач.

Слави дори си е поставил за цел да спазва ограниченията на скоростта и напоследък се стреми да забрави манията си да шофира като бесен по столичните булеварди.

Промяната в навиците на водещия никак не е случайна. Слави имал приближени служители на високо ниво в КАТ, които го предупредили, че мерките се затягат и грубото погазване на правилата няма да остане безнаказано. Пътните полицаи не спестили на Дългия истината, че ако продължи
с бясното си шофиране, може не само да получи солена глоба, но дори да остане без книжката за управление на МПС.

Преосмисляйки ситуацията, Слави решил да си вземе поука и да започне да се държи като „добро момче" на пътя. Въпреки това обаче има едно нещо, от което учиндолецът не може да се отърве - кибритлийския нрав и навика да псува като каруцар всеки водач, който го засече, изпревари или му отнеме предимството на платното.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !