Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Стефка Янорова на море без мъж

отпечатай новината

16.07.2012 14:45 | Видян 5266 пъти

Стефка Янорова на море без мъж

Стефка Янорова ще летува сама, защото съпругът Петър, който e  коремен хирург във Военна болница, отново e на мисия в Афганистан, научи "България Днес".

Това е петото пътуване на лекаря до размирната страна. Доктора, както е известен в театралните среди Петър Трендафилов, участва по собствено желание в няколкомесечните спасителни акции от 2005 г.

Но сега отсъствието му съвпада с лятната ваканция на красивата актриса. Поклонниците на Ванчето от "Стъклен дом" обаче ще ударят на камък дори да я открият на кой точно плаж ще събира тен.

Апетитната Стефка се слави с високия си морал, който е рядкост в арт средите. Двамата с Петър са заедно повече от двайсет години и имат един от най-здравите бракове в гилдията.

Запознават се още докато Стефчето е ученичка във френската гимназия в Стара Загора, а Петър - студент по медицина, но заживяват под един покрив чак когато Янорова завършва НАТФИЗ в класа на проф. Крикор Азарян.

Дъщеря им Петра, кръстена на баща си, е вече 15-годишна. Много от колежките на Янорова й завиждат за Петър, който не пропуска премиера на жена си и я ухажва като прясно влюбен.

Доктора е и много артистична натура -свири на китара и пее, не пропуска купон с танци, участвал е в университетския самодеен театър и дори снима малка роля на лекар в "Стъклен дом".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !