Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Багата връща килограми

отпечатай новината

17.07.2012 11:45 | Видян 2316 пъти

Багата връща килограми

За първи път след нападението, при което едва не загуби живота си Благой Иванов-Багата се даде интервю.

Свалил съм 35 килограма тегло, но вече съм добре, възстановявам се, каза пред Росен Петров в предаването "Нека говорят" по  бТВ ММА боецът.

Боецът отново ще радва почитателите си на ринга

Той ходи на рехабилитация, възстановил е 15 килограма от теглото си, има амбиция да си възвърне предишните 125.

Денят му минава основно в почивка, в разходки в парка и планината, вечер тренира в зала с приятели. Боецът се вълнува от предстоящото си връщане на ринга и вярва, ч(е това ще стане скоро. Има отново амбиции за световна титла.

Това, че съм далеч от спорта е най-трудния момент в живота ми. Вярвам, че ще се възстановя напълно и гледам само напред.

От време навреме се връщам към онази вечер, когато ме наръгаха, помня всичко, каза Багата. Той отказа да оповести подробности, защото тече разследване.

Защитникът на Благой, адвокат Екатерина Иванова заяви, че в момента подготвя 12 жалби срещу медии и журналисти, които писали, че клиентът и се бил продал за 150 бона, че е лъгал, че Дъмпела не го е наръгал. Иванов ясно помни кой го е пробол с нож в сърцето, той е казал името на нападателя на полицаите.

Единственото, което можем да кажем е, че това не е Даниел Стафанов-Дъмпела, подчерта адвокатът. Багата се разплака, когато Росен Петров пусна запис, от който Кубрат Пулев-Кобрата благодари на Господ, че Благой е жив и подчерта колко много хора го обичат и вярват в него.

Кобрата ме научи да вярвам в себе си,да преодолявам трудностите, да не се предавам и да обичам родината си, каза Багата.

Той призна, че има жена до себе си в момента, живее с нея, била е с него, докато е бил в болницата, но отказа да съобщи името и. Багата каза, че съжалява единствено за тревогите, които е причинил на близките си.

снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !