Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Звезди се давят в алкохол на морето

отпечатай новината

24.07.2012 17:45 | Видян 3040 пъти | Гласували 1

Звезди се давят в алкохол на морето

Звездичккте от "Стъклен дом" Явор Бахаров и Бойко Кръстанов се отдадоха на алкохолна ваканция по курортите на Южното ни Черноморие.
 
Двамата младежи от приключилия сериал не залягат над събирането на тен или водните спортове -според очевидци те явно са се зарекли да не оставят в главите си никакъв спомен от лято 2012, защото не

изпускат чашите

от ръцете си при никакви обстоятелства. В компанията на бири, водки, уискита, мента и прочее течности с алкохолни градуси Явката и Бойко сливат нощи с дни и пиянство с махмурлук.

Двамата дори не помнят къде кръстосват плажове, капанчета, барове, лятото за тях е един безкраен спиртен празник.
 
"Стъкленият" Дани вършее с премрежен поглед и несигурна крачка по плажовете между Лозенец и Царево в компанията на колежките си от Младежкия театър. Между тях за кратко
 
блесна
 
Койна Русева от "Под прикритие". В различни плажни заведения актьорите "репетираха на маса" последните си роли над огромни пластмасови чаши,пълни с мента, а после се хвърляха във водата, за да охладят пиянски глави.
 
При една подобна отрезвителна мисия Койна реши да
 
обязди
 
дюшек заедно с по-младите си аверки от Младежкия Искра Донова и Гергана Христова.

Хилейки и щипейки се във водата, трите грации яхнаха въздушното си возило, което се гънеше под тежестта им.

Превъзбудената Койна отчаяно се мъчеше да се задържи върху дюшека, докато двете й колежки гребяха и навигираха надуваемото съоръжение към брега. В това време Явката

бе избрал

затворения плаж "Грийн лайф" близо до Каваците. Там той се отдаде на пиене в пълно уединение. Без да му досаждаше който и да било фен, жена или познат от София, Бахаров обръщаше чашите една подир друга.
 
Изблиците му на неестествено веселие и лудешки танци на плажа се редуваха с тежки дрямки в хамаци, от които и топ не би могъл да го събуди.
Бахаров-младши с дни не си смени дрехите - той заспиваше със същите тениски и бермуди, които е

потил

и капал с алкохол през деня. Малцина фенове разпознаха в нетрезвия рунтавелко звездата от "Стъклен дом". Уханията, които се носеха около актьора, отблъскваха и най-смелото момиче. Затова Бахаров-младши май отново е без гадже.

източник: "България днес" 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !