Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Обраха и Маша Илиева

отпечатай новината

26.07.2012 10:15 | Видян 1854 пъти

Обраха и Маша Илиева

Топбалерината Маша Илиева се простила с мобилния си телефон и портфейла си, банкови карти, след като те били задигнати от дамската й чанта.

Неприятният инцидент станал по време на репетиция, докато Илиева готвела младото ни балетно дарование Кристина Чочанова за участието й в предстоящия скоро Международен балетен фестивал.

В портфейла ня Маша имало стотина лева и банкови карти, оплакала се тя пред близки и разказала, че чантата й била оставена зад кулисите.

След репетицията тя бръкнала да извади джиесема си, за да се обади, и тогава установила както неговата липса, така и тази на портфейла си. За късмет личните й документи не били в него.

Междувременно Кристина Чочанова разказала, че по време на репетицията излезнала да пие вода и забелязала непознат мъж зад кулисите. Той бил пълничък и носел синя фланелка.

Мария (Маша) Илиева веднага е подала жалба в полицията.

Преди десетина дни пък друга популярна личност – актрисата Екатерина Евро, бе обрана посред бял ден на паркинга на един от хипермаркетите “Метро” в столицата. Тогава освен пари и мобилни телефони, крадците се сдобиха и с личните документи на сина й Александър Кадиев

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !