Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Асен Блатечки: Живея втори живот

отпечатай новината

26.07.2012 17:15 | Видян 3564 пъти | Гласували 1

Асен Блатечки: Живея втори живот

Двама от най-хитовите актьори – Асен Блатечки и Юлиян Вергов, греят от стотици билбордове, рекламиращи цигари, само месец след като забраната за пафкане официално влезе в сила. За какви суми са се съгласили да позират с цигари в ръка, не е ясно. Ясно е, че поне рекламите им са честни, защото и двамата са страстни тютюнджии.

Мачото Блатечки гледа нахакано от билбордовете с ясното съзнание, че може да превърне в димящ комин и най-заклетата непушачка. Секссимволът твърди, че на няколко пъти се опитвал да откаже цигарите и може винаги да го направи, защото има силна воля.

Шегува се, че и сега, ако реши, може да го стори на секундата. Вероятно цитира известната фраза на Марк Твен:

„Няма нищо по-лесно от това да откажеш пушенето. Правил съм го поне 1000 пъти“.

Веднъж Блатечки спрял да пафка за цели 7 месеца. Захапал папиросите отново заради Стъклен дом, тъй като екранният му персонаж Чарли, нямаше да е толкова убедителен, ако не димеше през цялото време.

Блатечки твърди, че именно вредният навик му спасил живота преди години. В период, когато бил отказал цигарите, му се наложило да шофира цяла нощ. В един момент усетил, че задрямва зад волана.

„Очите ми се затваряха, нищо не беше в състояние да ме държи буден, освен паленето на цигара от цигара.“ Ако не бил пушач, можело и да не е вече между живите, твърди актьорът.

Той си признава, че пафка по 4 кутии на ден.

Колегата му Юлиян Вергов, който също подканва българите да пушат, не гледа от билбордовете така изкусително като Блатечки, а с лека ирония, която според феновете много му отива.

Звездата от Тя и Той, Стъклен дом, Мисия Лондон е върл пушач, макар да е спортист.

Той обаче твърди, че не се притеснява от толкова от пушенето, колкото от слуховете за личния му живот, които намира за „гадни“.

През последните месеци медиите непрекъснато публикуват информации за истински или измислени авантюри на красивия талантлив актьор, който според мнозина, щеше да е милионер, ако градеше кариера не у нас, а в Холивуд.

източник: в."Галерия"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !