Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

За какво са ни всичките велоалеи:...

За какво са ни всичките велоалеи: Фото на деня

Мис Крокодил тресе целулит на плажа

отпечатай новината

27.07.2012 14:15 | Видян 10267 пъти

Мис Крокодил тресе целулит на плажа

Смях и съжаление. Това предизвикват Антония Петрова и мъжът й Александър Бередин на плажа. От няколко дни скандалните младоженци се подвизават на родното Черноморие и буквално са във вихъра на излагацията, пише в. Уикенд. Пернишката миска е изпаднала във възможно най-лигавата си фаза и капризничи за всичко пред руския си любим. Не това обаче е най-комичното. Тоца предизвиква най-вече с ужасяващите си телеса.

Колкото и да не й се иска, наскоро бракуваната госпожица покрива напълно критериите за прякора си Мис Крокодил. Нейните форми се влияят силно от гравитацията, макар тя все още да няма 30 години. Задните й части са увиснали стремително надолу, а кожата по тях е надупчена от целулит. Дупето й е пълно с мазнини, които няма как да се стопят дори и с много фитнес.

В горната част на тялото си перничанката пък е толкова слаба, че ребрата й се броят. Тотална асиметрия! На Тоца обаче не й пука, че е грозна гледка и развява целулитния си задник в оскъдни прашки, които не скриват нищо от дефектите по кожата й.

продължи >>

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !