Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Алисия дразни Николета с ново Ламборгини

отпечатай новината

27.07.2012 16:00 | Видян 4174 пъти

Алисия дразни Николета с ново Ламборгини

Фолк певицата Алисия е измислила нов начин да дразни жената, която й отне Валери Божинов - Николета.
За последната си песен Близо до мен Алисия е подготвила скъп клип, а в него тя се вихри върху капака на страстно червено Ламборгини.

Супер скъпата кола била на нейната половинка -вратаря Ники Михайлов, разкрива Всеки ден. Алисия искала да демонстрира какъв висок стандарт подържа, откакто е с футболиста.

Певицата е качила в интернет кадри от видеото, от които става ясно, че отново се е спряла на доста нестандартна визия. Изпълнителката на „Твърде грубо" е облечена в ефирна рокля в комплект с индианска лента с пера на главата. Освен визията фолк дивата е качила и фотос на колата, с която е снимала клипа.

Така тя отвръща на Николета, която непрекъснато пуска снимки от екскурзиите си с Валери и скъпите бижута, които той й подарява.
Алисия вече започна да не остава длъжна на Лозанова и, подобно на нея, да парадира с положението си на богата футболна съпруга. Тя отскоро започна да си разменя обяснения в любив с Ники Михайлов в интернет страницата си.

 Съвсем наскоро и самият футболист изрази любовта си към нея по доста интересен начин. Вратарят изписа на ръкавиците си „Целувки, Алисия, обичам те, Алисия", а красавицата му върна жеста, като му отговори „И аз те ловим" (б.р. - от английската дума за любов - lоvе)!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !