12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Николета пак без Валери на море

отпечатай новината

01.08.2012 10:15 | Видян 5019 пъти | Гласували 4

Николета пак без Валери на море

Николета Лозанова съвсем забрави, че е млада майка, и не спира да вилнее като девойка по курорти и плажове, научи "Всеки ден".

Само седмица след като изкара бурна почивка на Слънчев бряг, красавицата отново забягна  и заряза бебето на грижите на майка си. Плеймейтката и този път не е в компанията на съпруга си Валери Божинов, който тренира усилено в София с отбора на ЦСКА.

Николета замина за гръцкия остров Тасос със свои приятели, с които не спира да купонясва. Лозанова дори пуска снимки от плажния купон в профила си във Фейсбук и се хвали колко приятно си изкарва далеч от родината и клюкарите.

Авери на Божинов обаче се чудят как търпи жена му постоянно да обикаля курортите без него и да се забавлява с чужди мъже.

Мнозина вече започват да вярват на слуховете, че двамата са разделени и затова Валери не се дразни от забежките на съпругата си.

Според близки до Николета обаче тя е в прекрасни отношения с мъжа си. Футболистът не само не се сърдел на половинката си, но и я насърчавал да отмаря с приятели, вместо да стои до бебето и да се разболее от следродилна депресия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !